Κοίτα που φτάσαμε..


Η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Τούρκικη Τσανακάλε και την προσπάθεια της ομάδας της να προκριθεί στους «8» του Challenge Cup. Μεταξύ άλλων τόνισε πως στην Ευρώπη όλοι σέβονται τον Ολυμπιακό του γυναικείου βόλεϊ!


Τον Ολυμπιακό. Στο γυναικείο βόλεϊ. Που φέτος κλείνει -ουσιαστικά- 10 χρόνια ιστορίας στο άθλημα αυτό, μετά την απορρόφηση του Απόλλωνα Κερατσινίου. Που κατάφερε να πάρει τον πρώτο του πανελλήνιο τίτλο μόλις πριν 6 χρόνια.

Τον σέβονται όλοι στην Ευρώπη. Που το highlight της Ευρωπαϊκής του ιστορίας είναι η συμμετοχή στα προημιτελικά του Challenge Cup το 2008.

Φαντάσου τι σεβασμό θα έχουν άλλες ομάδες που έχουν φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, έχουν παίξει σε τελικούς του Κυπέλλου Κυπελλούχων και του Challenge Cup και έχουν παίξει σε Final 4 του Cev και του Challenge Cup.

Φαντάσου...


ΥΓ: Η αλλοίωση που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια είναι ιστορική και η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει για τον Σύλλογο μας. Έτσι και στο βόλεϊ γυναικών. Ο Παναθηναϊκός των 29 εγχώριων κατακτήσεων και πολυνίκης του αθλήματος, δίχως τίτλο από το 2011. Ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης με τελικούς και Final 4 δίχως Ευρωπαϊκή συμμετοχή τα τελευταία 6 χρόνια!

Η διοίκηση του Συλλόγου οφείλει εκτός της επιστροφής μας στους τίτλους, να επαναφέρει άμεσα την ομάδα και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να σταματήσει ο αυτό-αποκλεισμός πριν καν ξεκινήσει η σεζόν. Ο κόσμος έχει ξεχάσει ότι κάποτε υπήρχαν και αγώνες μεσοβδόμαδα. Μεγαλώνουν «πράσινοι» πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν και δεν έχουν στην οπαδική τους καθημερινότητα τέτοια ματς. Και αυτό είναι μεγάλη πληγή.


Σχόλια