Σταματήστε τα πειράματα!



Μέσα στο γενικό αλαλούμ που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την προσπάθεια να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας, ήδη βγήκαν τα πρώτα ονόματα που θα αντικαταστήσουν στην θέση του γενικού διευθυντή, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.


Μέσα σε αυτά ήταν τα ονόματα του Κυργιάκου, του Νταμπίζα και του Μπασινά!

Αν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω ονόματα, με ποια λογική και ποια κριτήρια οι διοικούντες στον Παναθηναϊκό στρέφονται σε αυτές τις λύσεις; Επειδή πέτυχε στον Παναθηναϊκό ο τότε άπειρος στα συγκεκριμένα καθήκοντα Νταμπίζας πρέπει να επαναλάβουμε το συγκεκριμένο πείραμα; Έχουν δείξει δείγματα γραφής Μπασινάς και Κυργιάκος στην συγκεκριμένη θέση;

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον έβδομο χρόνο μακριά από το πρωτάθλημα, στον τρίτο μακριά από τίτλους και ένα αποκλεισμό πριν την ολοκληρωτική του Ευρωπαϊκή καταστροφή. Παράλληλα, ο κόσμος δεν έχει πλέον ούτε ανοχή, ούτε διάθεση να στηρίξει ξανά μακροπρόθεσμα πλάνα αλλά ούτε και ψυχική δύναμη να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να πέφτει θύμα του κάθε καμικάζι-διαιτητή.

Χρειάζονται λεφτά και άτομα που να έχουν αποδείξει πράγματα στον χώρο. Πειράματα και λαϊκισμοί πλέον μπορούν να μας βάλουν σε ακόμη πιο επικίνδυνα μονοπάτια.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να δίνουμε την ευκαιρία στον κάθε Μπασινά να κάνει το "αγροτικό" σε μια τόσο νευραλγική θέση.


ΥΓ: Η επιστροφή του Νταμπίζα, μάλιστα. Ήμουν από αυτούς που δήλωνα από την αρχή την αντίθεση μου στον συγκεκριμένο άνθρωπο λόγω παλαιών δηλώσεων του αλλά και του κόκκινου παρελθόν του. Με την συμπεριφορά που ήταν άκρως μετρημένη αλλά και το έργο του που ήταν το πλέον πετυχημένο είναι μια περίπτωση που αξίζει να δοκιμαστεί ξανά και να του δοθούν περισσότεροι οικονομικοί πόροι ώστε να έχει μεγαλύτερη άνεση στην αγορά. 

ΥΓ2: Ο Μπασινάς να θυμίσω πως πριν λίγα χρόνια με δημόσιες τοποθετήσεις του έκραζε τον Αλαφούζο και τις επιλογές του, τονίζοντας πως καταστρέφει την ομάδα. Οπότε δεν ξέρω πόσο ευσταθούν οι φήμες που εμπλέκουν το όνομα του.

ΥΓ3: Ο Παναθηναϊκός διαχρονικά ήταν πρωτοπόρος στο να καίει δικά του παιδιά. Έτσι πάει να γίνει και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στην ουσία ποτέ δεν τον αφήσανε να έχει ενεργό ρόλο και τώρα τον αλλάζουν.

Σχόλια