Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Μια αστεία ανακοίνωση μιας αστείας ΠΑΕ για έναν αστείο προπονητή


Τελικά δεν φαίνεται να βάζει μυαλό ο Γιάννης Αλαφούζος. Η ανακοίνωση που έβγαλε για την...παραίτηση (αλά Πεδουλάκη)  του Στραματσόνι δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πόσο βαθιά κοιμάται και πόσο φοβάται να πει πως ευθύνεται για αυτό το χάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-μνημείο που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επισημοποίησε το διαζύγιο της με τον Ιταλό μάνατζερ:


«Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό.»


1. Παραιτήθηκε λοιπόν ο Ιταλός. Για να μην χαλάσει το βιογραφικό στα επόμενα θύματα που θα πάει και δουν την λέξη "απόλυση".

2. Εξωγενείς παράγοντες σταμάτησαν το έργο τους. Προφανώς να ξεφτιλίσουν κι άλλο την ομάδα. Γιατί ούτε στην Βέροια μας έφταιγε κανείς, ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε με την Σταντάρ εντός, ούτε και χθες στο Ηράκλειο. Αλλά μην πάρουμε καμία ευθύνη πάνω μας...

3. Θα συνεχίσει να ενισχύει λέει το σχέδιο του για τον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι. Πόσοι μάνατζερ στην αγορά δεν προλάβανε να φάνε από τον Σύλλογο τον τελευταίο χρόνο...;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου