Η μεγαλύτερη μεταγραφή βρίσκεται στον πάγκο!


Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν "σίφουνας" από το Μιλάνο και επίκράτησε της Ολίμπια με 72-86 φτάνοντας έτσι στην όγδοη νίκη και την πέμπτη θέση. Αύριο θα έχει την ευκαιρία -με νίκη επί της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ- να περάσει στην τέταρτη θέση.


Για το χθεσινό ματς μόνο ένα σχόλιο. Όλοι λένε για τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν στην ομάδα και πως την ανέβασαν επίπεδο. Η μεγαλύτερη μεταγραφή που έγινε δεν έχει να κάνει με κανέναν παίκτη. Η πιο σημαντική προσθήκη που έγινε φέτος στο τμήμα ήταν του Πασκουάλ.

Ένας πετυχημένος προπονητής σε top ομάδα, με κατακτήσεις και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Ένας άνθρωπος που εμπνέει και έχει την προσωπικότητα που αποπνέει σεβασμό και δεν δίνει...χώρο σε βεντέτες να νιώθουν πιο σημαντικοί από την ομάδα.

Μετά τον Ομπράντοβιτς, το μπασκετικό τμήμα βρήκε έναν άνθρωπο που μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη και να μην αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του ως ρίσκα και πειράματα.

Όλα πάνε πρίμα.


ΥΓ: Στο ποδοσφαιρικό τμήμα συνηθίζω να λέω πως αλλαγές προπονητή μέσα στην σεζόν δεν βοηθάνε. Και η ιστορία το έχει αποδείξει. Στο μπασκετικό τμήμα δεν ισχύει κάτι τέτοιο για 3 λόγους. Ο Παναθηναϊκός είναι top ομάδα στην Ευρώπη, ο προπονητής που ήρθε είναι top, όπως και οι παίκτες που έχει στην διάθεση του. Στο ποδόσφαιρο οι επιλογές ούτε κατά διάνοια δεν μπορούν να σε καθησυχάζουν και να ξέρεις τι να περιμένεις.

Σχόλια