Δ.Γιαννακόπουλος: «Είμαστε κοντά στον Τζεντίλε»


Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport Fm και τους δημοσιογράφους Β.Βέργη και Σ.Λιβάνιο:


Για το αν έχει σχέση η ανακοίνωση του με τον Παναθηναϊκό:

«Λόγω και της οικονομικής κατάστασης είναι αδύνατο ο κόσμος να πηγαίνει παντού και πάντα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, δεν έχουμε κανένα παράπονο».

Για τις σχέσεις του με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού: 

«Υπήρξαν αντιδράσεις μεμονωμένες με την έλευση του Μπουρούση και με την εμπλοκή μου με την Σπάρτη, αλλά δεν υπάρχει από μένα κανένα πρόβλημα».

Για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε: 

«Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ο Παναθηναϊκός πάντα ενδιαφέρεται για τέτοιες περιπτώσεις. Είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή, ευελπιστώ να μπορέσουμε να το ολοκληρώσουμε. Υπάρχει ένα συμβόλαιο που τρέχει με την Αρμάνι, ελπίζω να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε. Δεν είμαστε μια ανάσα αλλά είμαστε κοντά».

Για το αν μιλάει με τον Νάντο Τζεντίλε:

«Ο Νάντο έχει μείνει στην ιστορία. Όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Ο Νάντο τότε είχε τα... άντερα να το κάνει. Έχουμε σχέσεις από τότε. Είναι άνθρωπος που αγαπάμε και είμαστε σε επικοινωνία. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε να δει τον γιο του να κάνει επιτυχίες με μία ομάδα που ο ίδιος είχε αγωνιστεί;».

Για τον χαρακτήρα του Αλεσάντρο Τζεντίλε:

«Ο προπονητής κρίνει τους αθλητές. Δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω άποψη γι' αυτό. Είναι καθαρά θέμα προπονητή. Ό,τι ζητείται από τον εκάστοτε προπονητή προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα θέλω του».

Για την παρουσία του  Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα:

«Είμαστε ικανοποιημένοι. Ήμασταν άτυχοι με τραυματισμούς Γκιστ, Τζέιμς. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή Πασκουάλ και πιστεύω στο τέλος της τριετίας θα είμαστε στο επίπεδο που αξίζει στον Παναθηναϊκό. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο Παναθηναϊκός: 

«Το καλοκαίρι που κάναμε τον σχεδιασμό ο στόχος ήταν να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο Final Four και να επιστρέψει ξανά στους τίτλους στην Ελλάδα».

Για αποχώρηση Μπαλτάκου:

«Θα τοποθετηθώ όταν θα έρθει η ώρα. Και για την αποχώρηση Μπαλτάκου και για τη συνέντευξη που έδωσε ο γιος του».

Για το αν θα δώσει τα χρήματα στο τέλος της σεζόν: 

«Είναι αστείο να συζητιέται αν η ΚΑΕ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Ο ερασιτέχνης έχει βάλει εταιρία ορκωτών λογιστών. Όταν τελειώσει αυτό θα φανεί πόσο δυνατή είναι η στήριξη της ΚΑΕ στον ερασιτέχνη»

Σχόλια