A.Τζεντίλε: «Ήμουν πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού»


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Ιταλικό site "Sport Media Set":


«Ο κόουτς Πασκουάλ μου είπε να είμαι υπομονετικός και ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στους μηχανισμούς της ομάδας χωρίς βιασύνη. Μου ζήτησε να παίξω σκληρά, να είμαι επιθετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ και να μάχομαι σκληρά για την ομάδα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μου έχουν στείλει ήδη πολλά μηνύματα. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να ξαναπαίξω μπάσκετ και να χαμογελάσω ξανά. Η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μένα, έπρεπε να αφήσω το Μιλάνο μετά από έξι χρόνια και δεν ήταν εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου σε έναν σημαντικό σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκεντρωμένος μόνο στο μέλλον μου αυτή τη στιγμή.

Όταν κατάλαβα πως ήταν δυνατόν να έρθω να παίξω στην Αθήνα κίνησα τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από την Ελλάδα και εδώ είναι σαν να ζω ένα όνειρο. Ήμουν μόλις 6 ετών όταν πήγε στην Ελλάδα ο πατέρας μου. Ήμουν πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού, ο πατέρας μου είχε μία μαγική σχέση με αυτή την ομάδα και εγώ και ο αδερφός μου βάφαμε τα πρόσωπά μας στα άσπρα και πράσινα χρώματα τις ημέρες που υπήρχε ένα ματς.

Θέλω να απολαμβάνω το μπάσκετ και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, που είναι άλλωστε αυτό που έκανα πάντα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σημαντικό κλαμπ που έχει πάντα ως στόχο τη νίκη. Πάντα. Και ταιριάζει γάντι με μένα. Η φιλοδοξία είναι υψηλή κάθε σεζόν, η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη αλλά παίζουμε για να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά».

Σχόλια