Σκοτωθείτε ΒΛΑΚΕΣ...πουλάει!


Πριν λίγες μέρες μάθαμε για την φάση που κάνανε γαύροι με παοκτζήδες στο τρένο και τους πρώτους να περιμένουν τους δεύτερους. Το...μενού είχε τα κλασικά πολεμοφόδια που κατατάσσουν όλους αυτούς σε επίδοξους εγκληματίες/δολοφόνους και σε καμία περίπτωση σε χούλιγκανς.


Τέλος πάντων...έτσι κι αλλιώς παιδεία και Ελλάδα δεν είναι έννοιες ταυτόσημες, οπότε μόνο χειρότερα μπορούν να πηγαίνουν τα πράγματα.

Εγώ θέλω όμως να σταθώ κάπου αλλού. Σε μια δημοσίευση που ανέβασε το Sport24 για το θέμα αυτό στο Facebook, με το video των επεισοδίων.

Ώπα λάθος!

Μια δημοσίευση που ο συγκεκριμένος όμιλος πλήρωσε για προώθηση.

Γιατί; Προφανώς επειδή πουλάει. Η μπάλα, ποιος έβαλε γκολ και ποιος έβγαλε την ασίστ δεν έχουν πρώτη θέση στα αθλητικά sites γιατί πολύ απλά δεν φέρνουν hits. Ενώ άμα δείξουν λίγο αίμα μπορεί να ξυπνήσουν τα ζωώδη ένστικτα των αναγνωστών τους, να τους βάλουν σε ένα άρρωστο τριπάκι και αυτοί να βλέπουν την επισκεψιμότητα τους να πολλαπλασιάζεται τόσο εύκολα.

Και προσέξτε τώρα να δείτε τι γίνεται. Επειδή τόσοι ΒΛΑΚΕΣ που να μην δίνουν καμία αξία τόσο στην δικιά τους υγεία κυρίως, αλλά όσο και στων άλλων δεν είναι πολλοί, πλέον ποντάρουν στους λίγους και κονομάνε από τους πολλούς. Γιατί εξίσου άρρωστοι με αυτούς που πάνε να κάψουν άλλους ανθρώπους είναι κι αυτοί που σπαταλάνε χρόνο να βλέπουν τέτοιες εικόνες και να τις σχολιάζουν.

Αλλά ρε πούστη μου, είναι άρρωστη αυτή η κατάσταση από όπου κι αν την πιάσεις. Παράγοντες που ποντάρουν στην πόλωση, ΜΜΕ που συντηρούνται από αυτήν και ο απλός κόσμος που γουστάρει να κράζει.

Και το αποτέλεσμα; Νεκροί που και που, προβλήματα υγείας ενίοτε και αυτο-απαγόρευση για τον αρχικό λόγο που -υποτίθεται- γίνονται όλα αυτά.

Οπαδοί που λατρεύουν την ομάδα τους επειδή πάνε να εξοντώσουν τον απέναντι.
Οπαδοί που λατρεύουν την ομάδα τους και δεν μπορούν να πάνε σε ένα γήπεδο εκτός έδρας.

Σχόλια