Ούτε προτεραιότητες υπάρχουν, ούτε θυσιάζεται η Ευρώπη


Επειδή πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τα ματς με την Σταντάρ και τον Ολυμπιακό και που πρέπει η ομάδα να δώσει βάση, καλό είναι μέσα μας να καταλάβουμε ποια ομάδα υποστηρίζουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι στο καλό ζητάμε από αυτήν.


Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να παίζει την Πέμπτη την τελευταία του ζαριά στην Ευρώπη και να υπάρχει κόσμος που να λέει «ας κερδίσουμε τον Ολυμπιακό την Κυριακή και στα @@ μας η Ευρώπη».

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να σνομπάρει την Ευρώπη και να μην κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης του. Δεν γίνεται γιατί πολύ απλά αν φάμε ακόμη έναν αποκλεισμό στην μάπα, τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμη πιο ζόρικα στην Ευρώπη, με δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να μην πέφτουν λεφτά.

Επιπλέον, σε ποιο ντέρμπι να δώσουμε προτεραιότητα; Σε αυτό που είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε, θα μείνουμε με την χαρά μιας βραδιάς και μετά θα παίζουμε ξανά με σημαδεμένη τράπουλα; Δεν βαρεθήκαμε πραγματικά;

Την Πέμπτη ο Στραματσόνι πρέπει να κατεβάσει ενδεκάδα για νίκη (να το βγάζουν μέσα στο γήπεδο) και οι παίκτες να τα δώσουν όλα. Δεν πρέπει να πέσουμε πάλι αμαχητί και να είμαστε εκτός Ευρώπης από την τέταρτη αγωνιστική. Είναι ξεφτίλα!

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Σχόλια