Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Πόσο άσχημες εικόνες δημιουργεί το μοντέρνο ποδόσφαιρο...Παίζει Πάοκ-Άεκ στην Τούμπα, ανοίγεις την τηλεόραση να δεις το ματς και τι μπορεί να σου επιφυλάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο; Μια Άεκ στα....ροζ!

Είναι πραγματικά αστείο (ή πάρα πολύ λυπηρό) πόσο αλλοιώνεται το πιο λαϊκό άθλημα στο πέρασμα των χρόνων από τους χορηγούς και τις τηλεοράσεις ελέω μεγαλύτερων εσόδων. Και δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.


Ιστορικές ομάδες αναγκάζονται να αλλάξουν τα χρώματα τους γιατί μέσα στα συμβόλαια που υπογράφουν με τις εταιρίες ένδυσης πρέπει να προμοτάρουν εμφανίσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία τους.

Στο Πάοκ-Άεκ θες να βλέπεις μαύρο και κίτρινο. Όχι ροζ και χρώματα εντελώς άσχετα που το μόνο που πεετυχαίνουν είναι να σε ξενερώνουν. Είναι το ίδιο πράγμα όταν πηγαίναμε εμείς στην Τούμπα και βλέπαμε να φοράμε εμφανίσεις μπλε και...μωβ!

Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να προσφέρεται για πειράματα. Αρκετά ρομαντικά στοιχεία έχουν εξαφανιστεί από αυτό τις τελευταίες δεκαετίες. Ας μείνουν τουλάχιστον κάποιες σταθερές!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου