Μας κρέμασε ο...Στιλ


Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την Ξάνθη, ο Στιλ έπνιξε δύο γκολ από αυτά που δεν μπαίνουν κάθε εβδομάδα και η ομάδα έχασε με 1-2 και η θέα από την πρώτη θέση κράτησε μόλις για μια αγωνιστική.



Μπορεί σήμερα ο Άγγλος πορτιέρο να "έκλεψε" την παράσταση, όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι η συμπεριφορά της ομάδα απέναντι στο αντιποδόσφαιρο της Ξάνθης. Ήταν φανερή η αδυναμία των παικτών μας να διαχειριστούν τις καθυστερήσεις που έκαναν από το 0-0 οι αντιπάλοι τους και να κρατήσουν έναν ρυθμό. Καλώς ή κακώς θα έρθουν κι άλλες Ξάνθες στην Λεωφόρο την φετινή σεζόν οπότε αυτό είναι κάτι που θα βρούμε ξανά μπροστά μας και πρέπει να έχουμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε.

Τώρα Βέλγιο με μόνο στόχο την νίκη για να μπούμε στο κόλπο της πρόκρισης. Αν χάσουμε αντίο Europa, αν φέρουμε ισοπαλία πάμε για μίνι-θαύμα...

ΥΓ: Όσο περνάνε τα ματς, όλο και περισσότερο γουστάρω τον Μολέδο. Σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα.

ΥΓ2: Ο Λέτο αν μπορεί να βγάζει τουλάχιστον 60 λεπτά είναι "έγκλημα" να μην ξεκινάει από την αρχή. Ξέρουμε ότι δεν είναι ο παλιός Λέτο, αλλά μόνο και μόνο η παρουσία του είναι ικανή να δημιουργεί τριγμούς στην αντίπαλη άμυνα σε συνδιασμό με την παρουσία του Μπεργκ.

ΥΓ3: Ο Στραματσόνι περίμενε να δει πόσα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις, για να περάσει στο ματς κι άλλο επιθετικό; Μηδέν λογική η αλλαγή στο 90+.

Σχόλια