E είστε μαλάκες!


Ένας Παναθηναϊκός που έπαιξε πολύ ωραία μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, έχασε τα άχαστα και πήγε στα αποδυτήρια μόλις με 1 γκολ μπροστά διαφορά, βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο κουρασμένος, χωρίς όρεξη για δημιουργία λες και περίμενε να τελειώσει το ματς και να γυρίσει Αθήνα. Μόνο που στο...περίμενε, έφαγε γκολ στο τέλος της αναμέτρησης και ένα δικό μας παιχνίδι το δώσαμε και πλέον είμαστε 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Αν δεν πρόκειται αυτό για μαλακία, τότε τι;



ΥΓ: Είναι απίστευτο που η ομάδα σχεδόν σε κάθε δεύτερο ημίχρονο δεν έχει δυνάμεις και μαζεύεται πίσω. Την Πέμπτη ήταν η Σταντάρ και μας έφταιγε το πέναλτι στο 45' που μας γάμησε την ψυχολογία. Τώρα τι; Υπάρχει θέμα. Δεν γίνεται η Βέροια να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από εμάς.

ΥΓ2: Χωρίς Ζέκα ο Παναθηναϊκός θα κάνει κι άλλες γκέλες. Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης. Ένας παίκτης έχει πνευμόνια κι αυτός λείπει.

ΥΓ3: Ο Στραματσόνι πάλι περίμενε να φάει το γκολ για να κάνει την τρίτη αλλαγή; Ή πίστευε πως θα φτάσει με το 0-1 μέχρι το 90' για να κάνει αλλαγή για...καθυστερήσεις απέναντι στην Βέροια;

ΥΓ4: Και ο κόσμος κλασικά παρών Δευτέρα απόγευμα να έχει ταξιδέψει από όλη την Ελλάδα να παίρνει ακόμη μια πίκρα...

YΓ5: Τέσσερις πόντους πίσω από έναν Ολυμπιακό που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ούτε με τους διαιτητές. Φαντάσου τι χάλι είμαστε εμείς...

YΓ6: Ο Στραματσόνι μετράει μέρες. Καλός μάνατζερ, συμπαθητικός προπονητής αλλά άθλιος κόουτς

Σχόλια