Εuro-πρεμιέρα πρωταθλήματος


Ένα όμορφο Παναθηναϊκό βράδυ είχε την τύχη να απολαύσει ο κόσμος του Συλλόγου το Σάββατο στην Λιβαδειά με την ομάδα να κάνει ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, να "φτιάχνει" ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και να πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη ενόψει Άγιαξ. Καταστάσεις που είχαμε καιρό να ζήσουμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και που σίγουρα έχουμε ανάγκη.


Δεν είναι το 0-3 απέναντι στον Λεβαδειακό, αφού κάλλιστα μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι ο αντίπαλος ήταν περιορισμένης δυναμικότητας. Είναι ότι οι παίκτες έκαναν πράξη το σύνθημα "ο ΠΑΟ πρέπει να γαμάει όλα τα μπουρδέλα.." και μπήκαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα με επιθετικές τάσεις, πρέσαραν, έκαναν φάσεις και άνοιξαν νωρίς το σκορ. Δεν επέτρεψαν σε μια χειρότερη ομάδα να μας βάλει σε μπελάδες, δεν επέτρεψαν στους εαυτούς τους να κάνουν γκέλα και δεν έπαιξαν με τουπέ και την καβάτζα της φανέλας.

Δεν είναι ότι η ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει αγώνα μεγάλης δυσκολίας. Είναι ότι ακόμη και στα μικρά ματς όπου κρίθηκαν στόχοι, η ομάδα έπαιξε όσο έπρεπε και πήρε αυτό που ήθελε. Και αυτό είναι το ζητούμενο, τα αποτελέσματα. Από αυτά γράφεται ιστορία και με αυτά θα απελευθρωθεί κι άλλο η ομάδα και θα παρουσιάσει το καλύτερο της πρόσωπο.

Τέλος, χθες το δίδυμο Λεντέσμα-Μπεργκ μου άρεσε πολύ. Προσφέρουν ποιότητα στις γραμμές τους και έχουν ξεκάθαρους ρόλους στην μεταξύ τους συνεργασία μέσα στο παιχνίδι.

Το τρίποντο ήρθε και πλέον όλοι περιμένουμε ο Παναθηναϊκός να υποδεχτεί τον Άγιαξ στην Λεωφόρο και να πάρει την νίκη. Γιατί στόχος δεν είναι ούτε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ούτε οι παίκτες να πάρουν εμπειρίες, ούτε να διαφυλάξουμε στα μετόπισθεν το 0. Στόχος είναι η νίκη. Είτε με μισό μηδέν, είτε με 3-0, είτε με 5-4.


Σχόλια