Οπαδοί είμαστε, όχι ζώα!



Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έδωσε σήμερα το φιλικό απέναντι στους Ολλανδούς αλλά η Λεωφόρος ήταν...υπό κατασκευή με αποτέλεσμα το μισό γήπεδο να είναι κλειστό και να λείπουν καθίσματα.

Η λυπηρή εικόνα όμως της Θύρας 13 και 14 που πλέον έχει μετατραπεί σε κλουβί για ζώα ξεχώριζε...


Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεστε πολλοί την εικόνα μιας θύρας με πλεξιγκλάς, δοκάρια και δίχτυα αποξενωμένη από όλο το υπόλοιπο γήπεδο, αλλά προσωπικά εμένα είναι κάτι που με θλίβει και με προσβάλλει σαν οπαδό του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος που βρίσκεται εκεί δεν είναι ούτε ζώα, ούτε πρέπει να χρήζει τέτοιας απαξιωτικής συμπεριφοράς.

Η Λεωφόρος είναι το γήπεδο μας και αυτό το πέταλο το σπίτι μας. Για να είμαστε εκεί πληρώνουμε εισιτήριο και όπως έχει απαιτήσεις η ΠΑΕ, έτσι έχουμε κι εμείς. Τοποθετώντας πλεξιγκλάς και δοκάρια που περιορίζουν την ορατότητα στο γήπεδο δείχνει πως δεν μας σέβεται.

Απόλυτα θεμιτό να θέλει η ΠΑΕ να προστατέψει την έδρα μας και να μην παίζουμε τα μισά παιχνίδια κεκλεισμένων, αλλά καλό είναι να δει και να κρίνει για ποιον λόγο γίνεται αυτό.


ΥΓ: Από την άλλη, δυστυχώς έχουμε βοηθήσει κι εμείς να μας συμπεριφέρεται η ίδια μας ομάδα σαν ζώα, όσο κι αν δεν μας αρέσει. Όταν δεν κατανοούμε πως δεν υπάρχει κανένας νορμάλ λόγος να πετάμε μπουκάλια και φωτοβολίδες στους αντίπαλους παίκτες, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

ΥΓ2: Το μόνο ωραίο στο πέταλο η έλλειψη καθισμάτων που θύμισε παλιές, όμορφες εποχές.

Σχόλια