Λέτο:«Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα»


Επιτέλους κάποιος από την ομάδα βγήκε και είπε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα. Όχι πως τις άλλες χρονιές που το έλεγαν γινόταν και πραγματικότητα, αλλά έτσι για τους τύπους κι επειδή είμαστε Παναθηναϊκός καλό είναι να το ακούμε που και που πως πάμε για το πρωτάθλημα...

Μίλησε και για την Ευρώπη πως πρέπει η ομάδα να μπει στους ομίλους αλλά δεν θα είναι εύκολα. Που φτάσαμε...να θεωρούμε υπέρβαση την πρόκριση στους ομίλους του Europa League!

Αναλυτικά η απάντηση του Σεμπάστιαν Λέτο σχετικά με τους στόχους που έχει με την ομάδα για την φετινή σεζόν:


«Για να είναι ειλικρινής η πρώτη επιλογή για μένα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, αλλά και για την ομάδα. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να κερδίζουν τίτλους και ασφαλώς για τους οπαδούς μας. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα μας δώσουν όλη τη θετική τους ενέργεια για να κερδίσουμε πράγματα. Είναι τεράστια η ώθηση που μπορούν να μας δώσουν…Πρώτα μπροστά μας έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στην Ευρώπη, όπου τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Δεν ήταν ποτέ για καμία ομάδα εύκολα στην Ευρώπη. Αλλά θέλουμε να είμαστε εκεί και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη και να μπούμε στους ομίλους. Ολοι οι παίκτες το θέλουμε. Και είναι κάτι πολύ σημαντικό και για το κλαμπ. Πρέπει να βρισκόμαστε εκεί»

Σχόλια