Eυτυχώς ωριμάσαμε(;)...


Τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια φήμη περί ενδιαφέροντος του Κινέζου μεγιστάνα, Τζιανλιν Γουανγκ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μια είδηση που έπαιξε σε κάποια sites και κρεμάστηκε σε πρωτοσέλιδο σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας, μέσω της εφημερίδας «Η γάτα».


Παρά τα μεγάλα λόγια και τα ποσά που γράφτηκαν, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό γιατί δεν έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από τους Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες του Τσάκα, καθώς και τα Κινέζικα funds του Δ.Γιαννακόπουλου.

Ο κόσμος του Συλλόγου έχει «ωριμάσει» για τέτοιες αποκαλύψεις, πόσο μάλλον όταν του παρουσιάζονται με τόσο πρόχειρο τρόπο. Αν και εφόσον αλλάξει ο τρόπος παρουσίασης της είδησης και συνοδευτεί με μια επιβεβαίωση από την μεριά του επιχειρηματία, τότε ίσως να υπάρξει κάποια αντίδραση και πίεση προς την πλευρά του Γ.Αλαφούζου.

Όσο δεδομένο είναι πως διοικήσεις τύπου Αλαφούζου δεν εκπροσωπούν και δεν καλύπτουν τις φιλοδοξίες μεγάλης μερίδας του κόσμου, τόσο αυτονόητο είναι πως μετά τα πρωτοσέλιδα με photoshop, τις συνεντεύξεις τύπου σε ξενοδοχεία, τα MOU κοκ ο ίδιος κόσμος γελάει με τα «100 εκατομμύρια του Τζιανλίν Γουάνγκ». Δεν γελάνε μόνο όσοι είναι ηλίθιοι ή "ηλίθιοι"...

Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία. Όμως το πρόβλημα είναι πως τις τελευταίες δεκαετίες αυτό το "μαγαζί" χτίστηκε σε οικόπεδο άλλου...


ΥΓ: Αυτές οι "αποκαλύψεις" δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης, αν ο κόσμος του Συλλόγου με την συμπεριφορά του "φώναζε" πως δεν θέλει έναν μπαμπά-λεφτά να τρέξει την ομάδα του.

ΥΓ2: Επειδή τέτοιες ειδήσεις λειτουργούν ως τροφή για τους λάτρεις των θεωριων συνομωσίας, δεν είναι λίγοι αυτοί που εμπλέκουν τον Δ.Γιαννακόπουλο με τον Κινέζο επιχειρηματία και τον συσχετίζουν με βάση το Κινέζικο fund που ήθελε να πάρει την ομάδα προ τριετίας αλλά έκανε πίσω.

ΥΓ3: ΚΑΙ αυτή η είδηση δεν μπορούσε να μην συνδέει τον Παναθηναϊκό με το ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ φεύγει και το ΟΑΚΑ μένει...προίκα στο κράτος. Διαχρονικά στο θέμα του γηπεδικού έπαιζε τον ρόλο του μαλάκα και κάτι τέτοιο πάει να γίνει και τώρα. Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα των προαστίων αλλά του κέντρου της Αθήνας.

ΥΓ4: Τι γίνεται με τα έργα στην Λεωφόρο; Μήπως θα βγάλουμε και τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος εκεί ή μήπως περιμένουμε να δούμε πότε παίζουμε με τον γαύρο για να μετακομίσουμε εσπευσμένα στο ΟΑΚΑ;

ΥΓ5: Προφανώς τα πρωτοσέλιδα της Γάτας είναι απλά για να γελάς και τα αποκλειστικά της συναγωνίζονται τις προβλέψεις του Αλέφαντου, αλλά απο κάπου ξεκινάνε αυτές οι φήμες για να φτάσουν να γίνουν πρωτοσέλιδα...

Σχόλια