Eμφανίσεις που να θυμίζουν Αθήνα



Πριν κάτι εβδομάδες είχα μοιραστεί μια ιδέα για το πόσο όμορφη εικόνα θα ήταν να γίνονται οι παρουσιάσεις μεγάλων μεταγραφών, όλων των τμημάτων του συλλόγου μπροστά σε τοπία που θα δείχνουν Αθήνα και παράλληλα πόσο σημαντικά μηνύματα θα πέρναγε μια τέτοια κίνηση.



Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα ενός φίλου της σελίδας που πρότεινε μια νέα ιδέα πάνω στο ίδιο σκεπτικό, ο Σύλλογος να συνδέεται όλο και περισσότερο με την καταγωγή του και να μην γίνεται...θυσία και να καπηλεύεται η πρωτεύουσα της Ελλάδας από κόκκινες εγκληματικές οργανώσεις.

Η ιδέα του φίλου λοιπόν, γεννήθηκε από τις νέες εμφανίσεις της Μεξικάνικης ομάδας Pumas, τις οποίες έφτιαξε η Nike και έχουν τοποθετήσει με εμβληματικό τρόπο το σήμα της ομάδας "αγκαλιασμένο" από εικόνες που θυμίζουν τον πολιτισμό της πόλης τους.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της Αθήνας και πρέπει να ταυτίζεται με αυτήν. Ο πολιτισμός της Αθήνας για πάνω από έναν αιώνα έχει σημαδευτεί σε ένα ποσοστό από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Η Λεωφόρος αποτελεί ένα από τα σήματα κατατεθέν της πόλης και το τριφύλλι μια από τις προεκτάσεις της. Καλό είναι λοιπόν αυτά τα στοιχεία αντί να τα υπονομεύουμε μόνοι μας, να κοιτάμε πως θ ατα διαφυλάξουμε ακέραια και πως θα ταυτίσουμε ακόμη περισσότερο την πόλη με τον Σύλλογο.

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμα του φίλου, όπως το δημοσίευσε η σελίδα «Παναθηναϊκόφρένεια» στο Facebook:

«Τις δύο καινούργιες εμφανίσεις της για τη σεζόν 2016-17 παρουσίασαν οι Πούμας και είναι δεδομένο ότι θα ξεπουλήσουν. Η μαύρη είναι η εντός έδρας και η καφέ η εκτός. Εχουν στη μέση το σήμα της ομάδας του Μεξικού και ολόγυρα σχέδια από την αυτοκρατορία των Αζτέκων, που ήταν οι πρόγονοι τους."



Αυτές είναι οι νέες φανέλες της Μεξικανικής Πούμας...
Έχουν τα χρώματα της ομάδας, μεγάλο σήμα και γύρω-γύρω σχέδια από τον πολιτισμό της πόλης τους...

Για φανταστείτε, λοιπόν, αντί εδώ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας που μας πλασάρουν τις μωβ και τις μπλε εμφανίσεις την τελευταία διετία, να είχαμε μία πράσινη και μία άσπρη εμφάνιση με ένα τεράστιο ΤΡΙΦΥΛΛΙ στο κέντρο και γύρω-γύρω σχέδια της πόλης μας, της Αθήνας μας...
Γιατί Αθήνα σημαίνει ΠανΑΘΗΝΑϊκός!!!

Ακρόπολη , Λυκαβηττός, Λεωφόρος, Καλαφάτης και όλα τα συναφή με Αθήνα και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να κοσμούν τις εμφανίσεις μας...

Την ίδια στιγμή όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ξέρουν ότι εκπροσωπούν την Αθήνα και την βαριά κληρονομία της ιστορίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ !!!»

Σχόλια