Κ.Αλαφούζο να σας δώσω το διαρκείας μου να δείτε ένα ματς από την Θύρα 13;


Αδέρφια σας στέλνω το παράπονο μου και αν κρίνετε ότι κάτι έχει να πει, ανεβάστε το.

Με αφορμή το χθεσινό σας κείμενο με τίτλο "οπαδοί είμαστε, όχι ζώα", με το οποίο συμφωνώ απόλυτα θα ήθελα μέσα από τον χώρο σας να κάνω ένα κάλεσμα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, Γιάννη Αλαφούζο, να έρθει να δει ένα ματς από την Θύρα 13.


Μάλιστα θέλω -και σε περίπτωση ανταπόκρισης- συμβολικά να του δώσω το διαρκείας μου και μετά την λήξη του αγώνα να με ενημερώσει αν θα έδινε 210 ευρώ για να μπαίνει σε αυτό το κλουβί που έφτιαξε και να μην μπορεί να δει όλες τις φάσεις ελέω κάγκελων, πλεξιγλάς και διχτυών.

Μια ειλικρινή απάντηση, αν θα έκανε οικονομίες 4 μήνες πριν για να μαζέψει τα 210 ευρώ και να αγοράσει αυτό το διαρκείας.

Κ.Αλαφούζο, ο κόσμος σας στήριξε και έδειξε τεράστια υπομονή όλα αυτά τα χρόνια γιατί σεβάστηκε την χρονική στιγμή που βγήκατε μπροστά και αρκετές προσπάθειες που φαινόντουσαν αγνές στα μάτια μας.

Να προσπαθείτε όμως να μας φορτώσετε την δικιά σας ανικανότητα να προστατέψετε τα συμφέροντα του Συλλόγου (όχι για ένα πρωτάθλημα, αλλά για ένα ντέρμπι) και την μαλθακότητα σας όταν ήσασταν θεατές και πιόνια ενός στημένου έργου μέσα στο σπίτι μας, πάει πολύ.

Όσο φταίει ο ανεγκέφαλος που πέταξε την φωτοβολίδα στον παίκτη του γαύρου, τόσο φταίτε κι εσείς που απλά κοιτάγατε την εγκληματική οργάνωση να κάνει κουμάντο μέσα στο σπίτι μας.

Και μας φορτώνετε την ανικανότητα σας, κάνοντας κλουβί για ζώα την 13η θύρα;

Σας παρακαλώ δεχτείτε το κάλεσμα μου, πάρτε το διαρκείας μου, μπείτε εκεί μέσα στο επόμενο ματς και πείτε μας πως θα νιώσετε.

Όπως υπάρχουν μαλάκες μέσα στο πέταλο, έτσι υπάρχουν και απατεώνες στα επίσημα που κάθονται δίπλα σας.

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε το τριφύλλι, μεγαλώσαμε με τα πράσινα, μάθαμε να ζούμε με αυτά και το γήπεδο αποτελεί μια αναπόφευκτη "αμαρτία". Επειδή θέλουμε να βρισκόμαστε σε αυτά τα τσιμέντα, να τραγουδάμε όρθιοι και δεν έχουμε την άνεση να δίνουμε περισσότερα λεφτά, δεν σημαίνει ότι μας αξίζει ελαφρά τη καρδία να μας αντιμετωπίζετε σαν ζώα και να μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Κ.Αλαφούζο ακόμη κάτι...

,εσείς κάνατε κλουβί την 13 για 1-5-10-100 ανεγκέφαλους...
...εμείς δεν σας στήσαμε στον τοίχο για 1-5-10-100 αποτυχίες σας.


(Τα στοιχεία είναι στην διάθεση του blog, εφόσον αποδεχτείτε την πρόσκληση μου).

Σχόλια