Προετοιμάζουν τον Μπουρούση με ρομαντικά επιχειρήματα!


Πρώτο θέμα στο Leoforos σήμερα το θέμα Μπουρούση και η συμβουλή του αρθρογράφου ο κόσμος να σκεφτεί σε αυτήν την περίπτωση με βάση το καλό της ομάδας και μόνο.

Με άλλα λόγια, ζητάει από τους Παναθηναϊκούς να ενεργοποιήσουν τις ρομαντικές τους αισθήσεις και να αδρανοποιήσουν τις λογικές.


Και εγώ που νόμιζα πως όσοι δεν θέλουν να δουν τον Μπουρούση στα πράσινα σκέφτονται κυρίως ρομαντικά...μάλλον λάθος έκανα.

Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια φίλοι μου. Η κάθε ομάδα και ο κάθε λαός πρέπει να έχουν μια ταυτότητα και όχι να πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, ούτε να κάνουν κωλοτούμπες ανάλογα με τον καιρό.

Έστω και αργά ελπίζω να επικρατήσει η...ρομαντική λογική και να μην δούμε τον 10 μέρες στα πράσινα.

Αλλά για να ανεβαίνει ένα τέτοιο θέμα σε site του Γιαννακόπουλου προφανώς κάτι σημαίνει αυτό...


Αναλυτικά το εν λόγω κείμενο:

Το θέμα Μπουρούση είναι το ένα από τα κυρίαρχα των τελευταίων ημερών. Σαφώς και είναι ένα ζήτημα με πολλές παραμέτρους αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που προέχει είναι το καλό του Παναθηναϊκού. Στο παρελθόν κάθε κομμάτι της οικογένειας του «τριφυλλιού», είτε αυτό λέγεται διοίκηση, είτε κόσμος, είτε η ομάδα ως οργανισμός έχει χρειαστεί να ρίξει νερό στο κρασί του και να κάνει πίσω για το γενικότερο καλό.

Πλέον, οι συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί επιτάσσουν να επιχειρηθούν κάποιες κινήσεις που θα δημιουργήσουν μια άκρως ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα. Μεγάλη μερίδα του κόσμου θέλει τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης στο «τριφύλλι», μια μικρότερη έχει μια τελείως διαφορετική άποψη.

Όλα είναι θεμιτά και κάθε γνώμη και άποψη που αφορά τον Παναθηναϊκό πρέπει ν’ ακούγεται, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει όλοι να κινηθούμε με γνώμονα το καλό της ομάδας. Κανείς δεν ξεχνά το παρελθόν ωστόσο ο χρόνος προχωρά. Επίσης πριν από κάθε απόφαση οφείλουμε να ζυγίζουμε τα κίνητρα.

Αν και εφόσον ένας παίκτης έχει τόσο μεγάλο κίνητρο να …τσακίσει τους απέναντι και να φορέσει τη φανέλα σου, το κοιτάς. Αν όχι πας παρακάτω και αναγκάζεσαι να κοιτάξεις προς άλλες περιπτώσεις. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα για το θέμα Μπουρούση και θα πάρουμε τις απαντήσεις μας. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως είναι πως πάνω από όλους και απ’ όλα είναι το καλό της ομάδας!

Σχόλια