Μπουρούσης: «Πως πήρε ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα το 2012;»



Mεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει μια ατάκα που πέταξε ο Γιάννης Μπουρούσης στην χθεσινή του συνέντευξη στον Sport24 Radio σχετικά με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού στην Κωνσταντινούπολη.


Συγκεκριμένα ο ο Έλληνας διεθνής σέντερ ρώταγε τον δημοσιογράφο να του εξηγήσει με ποιον τρόπο κατέκτησε το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η ομάδα των Αγγελόπουλων. Αυτή η ερώτηση έγινε όταν προηγήθηκε συζήτηση για τα...φάρμακα που έπαιρνε ο παίκτης από τον Μάκη Ψωμιάδη, όπως είχαν προκύψει από τις συνομιλίες για τα στημένα του 2011.

Εκείνη την σεζόν ο Ολυμπιακός του Ν.Ίβκοβιτς έκανε ένα απίστευτο photo finish κατακτώντας το Ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα Ελλάδος, παρά την μετριότατη παρουσία της ομάδας τους προηγούμενους μήνες.

Να θυμίσουμε πως την επόμενη χρονιά που ο Ολυμπιακός έκανε το back to back στην Ευρωλίγκα είχε φιλοξενηθεί στις εφημερίδες μια αινιγματική δήλωση του Παύλου Γιαννακόπουλου που έλεγε «αν το πήρε καθαρά ο Ολυμπιακός, τον συγχαίρω» και στους τελικούς που έληξαν 0-3 υπέρ του Παναθηναϊκού υπήρχαν συνθήματα και πανιά που συνέδεαν τον Ολυμπιακό με την...ντόπα!

Οπότε αυτή η δήλωση που έγινε, έχει σίγουρα ιδιαίτερη σημασία...

Σχόλια