Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Τελικά ήταν Ολυμπιακός ο Παπουτσέλης...Μετά την αρχική μου έκπληξη όταν είδα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Γαύρος" ότι φιλοξενούσε συνέντευξη του ιστορικού πρώην διαιτητή Παπουτσέλη, διάβασα με το στόμα ανοιχτό τα όσα δήλωσε...


Όχι, όχι δεν μου έκανε εντύπωση ότι υποστήριξε πως έφταιγε ο επόπτης για τον καταλογισμό εκείνου του πέναλτι στο Καραϊσκάκη.

Ούτε ότι χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να...σιγουρευτεί πως ήταν λάθος η απόφαση του.

Ούτε καν επίσης ότι δήλωσε Ολυμπιακός.

Αυτό που μου προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι πως πλέον οι Ολυμπιακοί έχουν φτάσει να διαφημίζουν τα εγκλήματα τους, να καμαρώνουν για αυτά και όλα τα πιόνια του τότε συστήματος να πετάνε με καμάρι τις μάσκες.

Ο Παπουτσέλης είναι ακόμη ένας Μποροβήλος, Γκαγκάτσης, Τσιρώνης, Βερνίκος και πάει λέγοντας. Υπηρέτες της ομάδας του δημοσίου με θέσεις reserved για την μελλοντική τους αποκατάσταση.

Όπως πιθανότατα στο μέλλον να δούμε ονόματα όπως οι Ευθυμιάδης, Καλόπουλος, Αρετόπουλος, Σπάθας, Καρπετόπουλος και πάει λέγοντας...


Θυμηθείτε παρακάτω το ιστορικό πέναλτι-μαϊμού που σήμανε και την επίσημη έναρξη της παράγκας του Κόκκαλη και την σταδιακή καταστροφή του Ελληνικού πρωταθλήματος:

YΓ: Για όλα τα δάκρυα, τα νεύρα, τις λύπες κάποτε θα πληρώσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου