Ο Καλάθης εμφανίστηκε στο ΣΕΦ!



Την επιστροφή του την περίμενε πολύς κόσμος από το προηγούμενο καλοκαίρι και συνοδεύτηκε με την οικονομική υπέρβαση από τον Δ.Γιαννακόπουλο. Ο ερχομός του Νικ Καλάθη γέννησε μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο αλλά και στην διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός στην μετά-Διαμαντίδη εποχή θα χρειαστεί ηγέτες και παίκτες οι οποίοι θα αντέξουν το βάρος της φανέλας και θα μπορούν να την οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες.


Ο Έλληνας γκαρντ μέχρι χθες ήταν άφαντος. Έκανε κάποια μεγάλα ματς αλλά σε αγώνες μικρής σημασίας και η γκρίνια προς το πρόσωπο του ήταν αναμενόμενη. Ο Παναθηναϊκός φέτος δεν έκανε ένα μεγάλο διπλό σε δύσκολη έδρα και η σεζόν τελείωνε.

Όλα αυτά μέχρι χθες. Ο Καλάθης έκανε...μπαμ στο ΣΕΦ και δικαιολόγησε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του. Με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα ήταν ο MVP της ομάδας και λειτούργησε όπως κάποτε επί Ζοτς. Σαν ο εγκέφαλος της ομάδας και επέτρεψε στον Διαμαντίδη να μην σηκώσει μόνος του ξανά όλη την ομάδα.

Και αν οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, να σας το πούμε κι αλλιώς.

Ο Καλάθης φύτρωσε εχθές cojones! Δεν κρύφτηκε στα δύσκολα, δεν φοβήθηκε να σουτάρει, δεν έκανε δεύτερες σκέψεις στις επιλογές του, δεν ήταν κουμπωμένος, δεν είχε αυτό το άνιωθο στυλ.

Όλα τα "δεν" που τον έκαναν χθες ηγέτη της ομάδας σε ένα πραγματικά μεγάλο ματς και πλέον μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αναλάβει τον ρόλο που πρέπει στην ομάδα.

Μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη!

Σχόλια