Zιλμπέρτο Σίλβα: «Αφήστε τον Ολυμπιακό. Μόνο Παναθηναϊκός»


Μια πολύ σωστή διάσταση στην αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Ζλιμπέρτο Σίλβα στους Παναθηναϊκούς ομογενείς της Αμερικής. Μια άποψη που μου θύμισε μια ατάκα του Ζοτς μετά τον τελικό της Κωνσταντινούπολης και υποστήριξε ότι ήταν με τον Ολυμπιακό για να μην περάσει η ΤΣΣΚΑ τον Παναθηναϊκό σ Ευρωπαϊκά!

Πολλές φορές κοιτάμε με το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Και ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως δεν πέφτει σε αυτήν την παγίδα. Για να δούμε...

Αναλυτικά τα όσα είπε στον κόσμο μας στην Νέα Υόρκη:


«Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά ως παίκτης, όλη την ώρα ακούγαμε συνέχεια γι'αυτό ότι ο μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Κάποιες φορές που αρχίζαμε να μιλάμε για τον Ολυμπιακό ξεχνούσαμε πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω να αλλάξω, θέλω να ξεκινήσω να μιλάω για τον Παναθηναϊκό και να μην σκεφτόμαστε τις άλλες ομάδες. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για τις άλλες ομάδες. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει. Θα ενισχύσουμε τη δύναμη αυτής της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία, έναν τρομερό χαρακτήρα, φοβερούς οπαδούς, μεγάλη οικογένεια και πιστεύω στη δύναμη αυτής της ομάδας και στη δύναμη που όλοι έχουν σε αυτή την ομάδα, την αγάπη που έχουν όλοι για να κάνουν αυτή την ομάδα να κατακτήσει τίτλους»

Σχόλια