Ντιλέινι και Άνταμς τα πρώτα ονόματα για αντικαταστάτες του Διαμαντίδη



Το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Διαμαντίδη από την ενεργό δράση είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Τα χαρακτηριστικά τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ μοιραία δεν μπορείς να τα βρεις σε κανέναν παίκτη στην Ευρώπη. Όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιλαμβανόμενος το κενό που θα προκύψει δείχνει έτοιμος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και να φέρει έναν μεγάλο γκαρντ να συμπληρώσει τους Καλάθη και Παπά ενόψει της νέας σεζόν.


Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί -και έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές- είναι αυτά των Ντιλέινι της Κολοκομοτίβ Κουμπάν και Άνταμς της Λαμποράλ Κούτσα. Ειδικά όμως η περίπτωση του πρώτου μοιάζει σχεδόν ανέφικτη.

Σχετικά με τα μεταγραφικά του μπασκετικού τμήματος είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ αφού εκτός από γκαρντ ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί πρώτες λύσεις για τις θέσεις 3, 4 και 5. Από την στιγμή που η Euroleague του χρόνου ανεβαίνει κι άλλο επίπεδο με τις ομάδες να έχουν εγγυημένα συμβόλαια, τα budgets θα μεγαλώσουν με τον Γιαννακόπουλο να δηλώνει έτοιμος να κάνει μεγάλες κινήσεις το καλοκαίρι.

Βέβαια πριν γίνει κάθε κίνηση καλό είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του προπονητή.

Σχόλια