Nίοπλιας: «Έφυγα λόγω Κέζου»


Απόλυτος για τον λόγο της αποχώρησης του από την ομάδα φάνηκε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας έστω και με καθυστέρηση ότι το θέμα του γυμναστή ήταν το ...μείζον θέμα στην ομάδα και είχε δημιουργήσει ακόμη και προβλήματα στο εσωτερικό της.

Αναλυτικά η δήλωση του:


«Το διαζύγιο ήρθε από την πρώτη στιγμή. Γιατί όταν γύρισε ο Κώστας και οι υπόλοιποι είχαμε κόντρα για τον γυμναστή τον Κέζο. Από την πρώτη στιγμή ήθελαν να φύγει, εγώ έπρεπε να στηρίξω τον συνεργάτη μου και μετά από μία δυο Κυριακές, αφού το είχα σκεφτεί στο μυαλό μου παραιτήθηκα. Δεν έγινε δεκτή, αλλά από εκεί και πέρα τελείωσαν όλα. Μόνο το σώμα μου ήταν εκεί, είναι αυτό που είπα και πριν, πως λειτουργώ διαφορετικά.

Παρόλο που ήμασταν μια ομάδα γεμάτη προβλήματα συνεργασίας, φεύγοντας η ομάδα ήταν μόνο δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έλεγαν πως υπήρχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Ήρθε ο γυμναστής του Τεν Κάτε, υποτίθεται για να φτιάξει το πρόβλημα και μόλις ήρθε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν του έδωσε δουλειά, αλλά έφερε τον δικό του γυμναστή.

Γιατί ουσιαστικά δεν υπήρχε το παραμικρό θέμα φυσικής κατάστασης αλλά προβλήματα λειτουργίας. Για την ακρίβεια, θέλαμε να βρούμε προβλήματα χωρίς να υπάρχουν. Για να πάρει ο νέος προπονητής χρόνο, ρίχνοντας τα βάρη στον προηγούμενο.

Ενώ η ομάδα ήταν πολύ καλή και δεν είναι τυχαίο πως μέχρι το τέλος με το ακυρωθέν γκολ του Κατσουράνη θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Αλλά όλοι κοιτούσαν να βρουν προβλήματα».

Σχόλια