Βασιλάκη δεν ντρέπεσαι;



Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πρώην παλαίμαχος της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, έχει αποδείξει πολλάκις πόσο λίγος και ακατάλληλος είναι για αντριπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σήμερα απέδειξε και πόσο επικίνδυνος είναι με αυτά που βγαίνει και λέει στα ΜΜΕ.

Στην εκπόμπη "Derby" του Μακεδονία TV, όπου είναι μόνιμος προσκεκλημένος, χαρακτήρισε την εποχή του ποδοσφαίρου πριν το 2004 ως καθαρή!


Μονομιάς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έσβησε Παπουτσέληδες, Παπαδάκους, Νίκου, Ευθυμιάδηδες, Δούρους, Μποροβήλους, Τσαγκαράκηδες, Μητρόπουλους, κασσέτες και Ριζούπολες.

Όταν σφύριζαν πέναλτι έξω από τις περιοχές σε ντέρμπι, όταν παίζαμε με 8, όταν πήγαινες σε Πάτρα-Γιάννενα να στήσουν για να χάσεις το πρωτάθλημα, όταν έρχονταν πληρωμένοι καμικάζι στην Λεωφόρο, όταν αστυνομία-πολιτεία-επαε και επο στήνανε ένα ματς για να χάσεις το πρωτάθλημα....τότε ήταν όλα καθαρά και απλά εμείς ήμασταν οι τρελοί.

Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραιτηθείς Βασίλη Κωνσταντίνου. Εκτός από τον Σύλλογο, δεν σέβεσαι καν τον ίδιο τον εαυτό του.


ΥΓ: Αλαφούζο καμάρωσε τον! Αν και για την εποχή που μιλάμε αμφιβάλλω πολύ κι εσύ αν ήξερες και ποιους παίκτες είχαμε...

Σχόλια