To κράτος προστατεύει την ομάδα του. Εσύ γιατί αντιστέκεσαι;



Ο Σταύρος Κοντονής εμφανίστηκε σήμερα στις κάμερες και έκανε σαφές προς πάσα...Παναθηναϊκή κατεύθυνση πως είναι εδώ για να κάνει αυτό που πρέπει.

Σε μια συνέντευξη τύπου που αν κάτσει κάποιος και την διαβάσει πιο ήρεμα, θα καταλάβει πως τα χέρια έχουν δοθεί και η πολιτική έχει χαραχθεί. Πάνω σε αυτήν την λογική θα αρχίσουν να βαδίζουν πιο συντονισμένα και ΜΜΕ ώστε η κοινή γνώμη -που τόσο ενδιαφέρει τον υφυπουργό- να απορροφήσει τα πρέπει του συστήματος.


Απλά καθήστε να διαβάσετε τι είπε σήμερα ο υφυπουργός. Δεν χρειάζεται κανένας να σας κάνει πενηνταράκια πόσο περίεργες είναι οι δηλώσεις του όταν από την μια υπερασπίζεται το τεκμήριο αθωότητας του Β.Μαρινάκη για τα κακουργήματα που του προσάπτει η Ελληνική Δικαιοσύνη και από την άλλη δεν κάνει το ίδιο για τους 6 που συνελήφθησαν για τα επεισόδια της Λευκάδας λόγω...πινακίδων.

Δεν είναι ανάγκη κάποιος να σας θυμίσει ποιοι άλλοι κουνάνε το δάχτυλο και λένε "επένδυσε στην ομάδα σου και μην μιλάς" σε καιρό προκλητικής ανομίας.

Δεν είναι δύσκολο να σκεφτείτε τι έλεγε πέρυσι ο υφυπουργός και τι στροφή έκανε ένα χρόνο μετά.

Δεν θέλει αποκρυπτογράφηση για να καταλάβετε ότι δεν στέκει το "είμαι εδώ για να καταπολεμήσω την βία" αλλά "η διαφθορά είναι θέμα δικαιοσύνης". Προφανώς η βία δεν είναι και η διαφθορά δεν είναι στις αρμοδιότητες ενός υφυπουργού αθλητισμού.


Η Θύρα 13 έπρεπε να κλείσει γιατί παράγει βία, ο Παναθηναϊκός πρέπει κάθε φορά να γίνεται πειραματόζωο νέων νόμων, ο κόσμος του πρέπει να βλέπει την αδικία να συντροφεύει κάθε τρεις και λίγο την ομάδα του.

Γιατί το Ελληνικό κράτος έχει ομάδα, την προστατεύει και όσοι αντιστέκονται ακόμη μπαίνουν στο μάτι. Μέχρι οι έξω να τους διαλύσουν την ψυχολογία και στο τέλος να διαλυθούν εκ των έσω. Μέχρι να βρεθεί μια κατάσταση υποφερτή που θα καταστήσει τον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο κομπάρσο με γήπεδο το ΟΑΚΑ και κόσμο χωρίς άποψη και όνειρα.

Για αυτό αντιστέκεσαι Παναθηναϊκέ. Γιατί δεν έκατσες ποτέ να συμβιβαστείς, γιατί δεν σταμάησες ποτέ να κυνηγάς το δίκιο σου.

Σχόλια