Έφτασε σε αδιέξοδο και θύμισε Τζίγγερ


Η σημερινή έκτακτη συνέντευξη τύπου του Γ.Αλαφούζου κράτησε μισή ώρα και τα όσα είπε δεν είχαν τόσο νόημα, όσο η...ανέκφραστη έκφραση του προσώπου του. Δεν χρειαζόταν να πει ούτε για την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, ούτε να ζητήσει από τον κόσμο να ξαναβάλει πλάτη, ούτε να κάνει απολογισμό της σεζόν, ούτε και να ζητήσει συγνώμη. Αρκεί να έβαζες την συνέντευξη στο mute και καταλάβαινες ότι ο Αλαφούζος έφτασε σε αδιέξοδο.


Άκουγα αυτά που έλεγε και ήρθε στο μυαλό μου μια συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει μετά την εμφάνιση της ΠΕΚ ο Τζίγγερ και αναφερόταν για ένα σύστημα scouting που θα εφάρμοζε. Λόγια εύκολα, σχέδια όμορφα με ουσία καμία. Του φώναζες τότε πως δεν αγαπάς την ομάδα, έχεις κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα ένα κλειστό club, έχεις συμβιβαστεί με την δεύτερη θέση και την ανομία του Ολυμπιακού, είσαι εκτός πραγματικότητας και αυτός...μας ανέλυε τα σχέδια του όταν την ίδια στιγμή ο κόσμος του είχε γυρίσει την πλάτη.

Σήμερα είχαμε έναν Αλαφούζο που κι αυτός μας επανέλαβε λόγια και σχέδια που έχει αναλύσει στο παρελθόν, τόνισε ξανά πως η εγκληματική οργάνωση κυβερνά το ποδόσφαιρο, επισήμανε πως τα λεφτά δεν φέρνουν την Άνοιξη, υπεραμύνθηκε των ποδοσφαιριστών του αλλά...δεν βλέπει την ουσία...

Δεν έχει να προτείνει κάποια λύση.

Να δώσουμε τα κλειδιά ξανά στον προπονητή, να φτιάξουμε ξανά νέα ομάδα πάνω σε νέα φιλοσοφία και μετά επειδή δεν "είμαι κυβέρνηση να νομοθετώ και να αποφασίζω" να μην παραμερίζουμε την λογική και να μπορούμε να είμαστε σωστοί θεατές στο στημένο τους έργο, ώστε να μην...πέφτουμε στην παγίδα τους.

Με άλλα λόγια, να προσπαθήσω να φτιάξω ομάδα ώστε να με κλέψουν του χρόνου και εσείς απολαύστε την ομάδα όσο προλαβάινετε μέχρι να σας ξανακλέψουν.

Γιατί αυτό θα γίνει. Γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμη.

Συγνώμη αλλά εμένα αυτά τα λόγια δεν μου αρέσουν γιατί στην ουσία έχουμε έναν ιδιοκτήτη -πλέον- που θέλει παρέα να φτάσουμε στον τοίχο να κουτουλάμε το κεφάλι μας.

Και πριν μου πείτε πρότεινε εσύ την λύση και πως σχολιάζω εκ του ασφαλούς, να σας θυμίσω πως δεν αποφάσισα εγώ να μπλεχτώ με την ΠΑΕ.

Και δεν είναι αχαριστία ότι δεν σέβομαι την προσπάθεια που έκανε αλλά είναι αστείο να μην βλέπω ότι ξεμείναμε από ουσία και λύσεις...


ΥΓ: Είπαμε. Ή διαλύεται η εγκληματική οργάνωση και χτίζεις με την ησυχία σου ένα υγιές πλάνο ή πέφτεις στα σκατά, ρίχνεις λεφτά και τους πας έτσι. Τρίτη λύση υπάρχει αλλά θα είσαι από τρίτες και κάτω θέσεις...

YΓ2: Την μεγαλύτερη ευθύνη πλέον για την κατάντια αυτή, την φέρει ο κόσμος που στα δύσκολα εξαφανίστηκε. Αντί να πάρει την ομάδα στα χέρια βρήκε 1453426 λόγους για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του. Σκληρό, αλλά έτσι είναι. Διαλέξαμε να έχουμε έναν λεφτά μπαμπάκα από το να κάνουμε εμείς κουμάντο. 

Σχόλια