"Τριάντα" μετράνε και οι πράξεις όταν δηλώνεις Παναθηναϊκός...



Διάβασα την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κ.Τριανταφυλλόπουλος, σαν παίκτη του Αστέρα Τρίπολης πλέον, και θέλω να σχολιάσω κάτι.

Όπως έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν, καλό είναι ο κόσμος του Συλλόγου να μην γίνεται προσωπολάτρης και να μην ταυτίζεται με παίκτες και τους προσδίδει υπερβολικά χαρακτηριστικά. Ή για να είμαι πιο ακριβής, ο οπαδός.


Ο "Τριάντα" αποτέλεσε ένα από τα παιδιά των ακαδημιών που ευτύχησαν να παίξουν στην πρώτη ομάδα και το πάθος που έβγαζε σε κάθε παιχνίδι, τον έκανε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Παρά την θέση του και τις μέτριες αγωνιστικές του επιδόσεις, ο κόσμος γούσταρε στον παίκτη την τρέλα που έβγαζε με την πράσινη φανέλα.

Πανηγυρισμοί με τον κόσμο, φιλιά στο τριφύλλι, Παναθηναϊκές δηλώσεις, φωτογραφίες στην Θύρα 13 και όλα τα σχετικά από τον "Τριάντα".

Σήμερα σαν παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, όταν ρωτήθηκε αν θα αγωνιζόταν ποτέ στον Ολυμπιακό δεν το απέκλεισε, απαντώντας πως θα εξέταζε κάθε πρόταση που θα ήταν καλη για την καριέρα του. Με άλλα λόγια, δεν κλείνει πόρτες σαν επαγγελματίας που είναι. Όπως έκανε κάποτε και ο Νίνης όταν έδινε συνεντεύξεις σαν παίκτης της Πάρμα...

Κώστα, όταν ένας άνθρωπος είναι Παναθηναϊκός πρώτον δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ τον εαυτό του να φοράει την φανέλα με τα κόκκινα και δεύτερον δεν θα έπαιζε ποτέ σε ομάδες (σαν τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης) που έχουν παράγοντες που έχουν παίξει με άσχημο τρόπο με την ιστορία και τον κόσμο του Συλλόγου.

Δεν είναι κακό να είναι κάποιος επαγγελματίας.
Κακό είναι να δηλώνει τρελός Παναθηναϊκός και ακόμη χειρότερο ο οπαδός να τα ασπάζεται, ξεχνώντας πως αυτός δίνει από το υστέρημα του για το τριφύλλι και ο παίκτης εισπράττει από το σύμβολο...


ΥΓ: Ελάχιστες οι εξαιρέσεις αθλητών που έβαλαν τα Παναθηναϊκά τους συναισθήματα πάνω από χρήματα και καριέρες. Ελάχιστοι.

Σχόλια