Παίρνει Σπανούλη ο Μαρινάκης! (vid)


O ιδιοκτήτης (;) της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog είναι έτοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Β.Σπανούλη στους αδερφούς Αγγελόπουλους!

Όπως είναι γνωστό ο Β.Μαρινάκης έχει σαν στόχο να επενδύσει στον Ελληνικό αθλητισμό και να βελτιώσει το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας από τους τομείς που έχει δώσει ιδιαίτερη βάση είναι αυτός του scouting, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει μάτια από το ποδόσφαιρο μέχρι το μπάσκετ και την συγχρονισμένη κατάδυση.

 Έτσι ενημερώθηκε χθες με την λήξη του Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ στο Σεφ για την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη. Ενός αθλητή που διαθέτει χαρακτηριστικά ηγέτη και ανεπτυγμένη διορατικότητα, καθώς ξέρει να διαβάζει καλά το παιχνίδι και τον κάθε διαιτητή, παίρνοντας πάντα αυτό που θέλει.

Συγκεκριμένα οι σκάουτερς του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τον κ.Μαρινάκη για τις θέσεις που μπορεί να καλύψει ο Kill Bill στην ενδεκάδα, με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να προχωράει κατευθείαν σε κατάθεση επίσημης πρότασης αγοράς του αθλητή.

Παρά την επιθυμία του Πακιστανού επιχειρηματία, η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι καθώς από την μια οι Αγγελόπουλοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον παίκτη να φύγει και από την άλλη είναι πολύ πιθανό να χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας και ο Σπανούλης προορίζεται για την θέση του Φορτούνη, με τον δεύτερο να μην βλέπει με καλό μάτι την κίνηση αυτή.

Η πρόταση που κατατέθηκε είναι διάρκειας δύο ετών με τα ποσά να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά έμψυχα ανταλλάγματα (πιθανότατα τα ονόματα των Σπάθα και Αρετόπουλου) να συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτήν ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το πακέτο για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να πουν το τελικό ναι.

Σχόλια