Θύρα 13: «Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα»


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13, μετά τα τελευταία γεγονότα στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα:

Το βράδυ της Τετάρτης, για μία ακόμα φορά, διαπιστώσαμε πόσο ενοχλούμε κάποιους, που από το φόβο τους θα κάνουν τα πάντα για μας διαλύσουν. Δυστυχώς όμως, για τους εχθρούς μας, είμαστε μια γροθιά απέναντι τους, ενωμένοι και συσπειρωμένοι και δόξα τω θεώ οι εχθροί αυτοί είναι πολλοί:


Ο Κοντονής, που εξαντλεί την αυστηρότητα του στην ομάδα του Παναθηναϊκού και τον κόσμο του. Είκοσι χρόνια ζούμε το θέατρο του παραλόγου με παράγκες, στησίματα, στημένους πίνακες διαιτησίας και διεφθαρμένους παρατηρητές, διαιτητικές αποφάσεις με τις οποίες γελάει όλη η χώρα, επιθέσεις σε πούλμαν της ομάδας μας από υπαλλήλους της ομάδας του δημοσίου, κλεμμένα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα και για όλα αυτά έχει τιμωρηθεί μόνο ο Παναθηναϊκός, η Θύρα 13 και κανένας άλλος.

Όλο το σύστημα του ποδοσφαίρου, που είναι πιο βρώμικο και από τους υπονόμους και η σαπίλα υφίσταται από τους γραμματείς στην έπο μέχρι και την μεγαλύτερη κότα-πρόεδρο της, που προχθές στο Χίλτον, στην κυριολεξία κρυβόταν κάτω από το τραπέζι για να μην τον δούμε. Γιατί άραγε έπεσε στα τέσσερα; Γιατί φοβήθηκε;

Οι διαιτητές-επόπτες-παρατηρητές που ”εκτελούν”, ”τα παίρνουν”, καταστρέφουν ομάδες και κλέβουν πρωταθλήματα και κύπελλα και τους βρίζουν μέχρι και τα άδεια τσιμέντα των κερκίδων, είναι επίσης βασικά γρανάζια της διαπλοκής, επομένως και απέναντι μας.

Και από προχθές το βράδυ, εχθρό μας αποτελούν οι δήθεν αριστεροί ψευτοπολιτικοί του Σύριζα που αποδεικνύονται ακόμα χειρότεροι και ακόμα πιο φασίστες από τους προηγούμενους κλέφτες και απατεώνες που κατέστρεψαν όλη την χώρα. Αυτοί που μιλάγανε για αλληλεγγύη στους κοινωνικούς αγώνες και που προχθές το βράδυ έδωσαν εντολή στα ΜΑΤ, να επιτεθούν με γκλομπ και χημικά σε κόσμο που απλά διαδήλωνε ειρηνικά, με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν πολλοί και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Με οργανωμένο σχέδιο, φυσικά, και όχι κατά λάθος. Και όχι μόνο αυτό.

Προσήγαγαν φίλους και συγγενείς που περίμεναν έξω από τη ΓΑΔΑ, για να πάρουν τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία και ακόμα και οι ίδιοι οι μπάτσοι απορούσαν με τις οδηγίες που ερχόντουσαν από τα ανώτερα κλιμάκια. Αυτοί είστε, αριστεροί στα λόγια, που περιμένατε τόσα χρόνια να γίνετε εξουσία και μόλις γίνατε, κάνετε τα ίδια και χειρότερα. Από χτες το βράδυ, λοιπόν, είστε και εσείς απέναντι μας…

Πολλοί, ίσως νόμισαν, ότι η Θύρα 13 και ο λαός του Παναθηναϊκού, θα ξεχνούσε εύκολα και θα προσπερνούσε γρήγορα το κλείσιμο της Θύρας 13 μέχρι το τέλος της περιόδου. Αλλά, δυστυχώς, γι’ αυτούς είμαστε ακόμα στην αρχή. Ο φόβος σας μεγαλώνει όσο οι κινητοποιήσεις αντί να σταματάνε συνεχίζονται, όσο η συμμετοχή του κόσμου αυξάνεται αντί να μειώνεται παρά τις προβοκάτσιες, όσο η δράση μας δεν περιορίζεται στα ίδια σημεία, αλλά έχει φτάσει έξω από τα σπίτια σας. Οι κινητοποιήσεις που έχουμε ήδη κάνει είναι σχεδόν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Η τιμωρία που μας επέβαλαν είναι η τελευταία μόνο σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής μας, μια οργή που φούσκωνε από τις συνεχιζόμενες αδικίες ετών εις βάρος του Παναθηναϊκού μας. Από εδώ και πέρα θα είμαστε συνέχεια μπροστά σας: στα σπίτια σας, στις δουλειές σας, στα πολιτικά σας γραφεία, σε εκδηλώσεις. Θα εμφανιζόμαστε ξαφνικά εκεί που δεν μας περιμένετε και θα τα ”λέμε”, ειρηνικά πάντα, μέχρι να σας νικήσουμε. Αυτό είναι το χειρότερο για εσάς, οι στόχοι είναι πολλοί, εμείς είμαστε ”ένα”, και είμαστε απρόβλεπτοι. Δε θα ξέρετε πότε και πού θα έρθουμε. Εννοείται πως δεν απειλούμε κανέναν, έτσι κι αλλιώς ειρηνικά θα ερχόμαστε πάντα. Τώρα αν εσείς, θέλετε να κρύβεστε κάτω από τα τραπέζια στα τέσσερα, είναι επιλογή σας, μπορεί να σας αρέσει άλλωστε.

Σαν Θύρα 13, θα σταθούμε απέναντι στους εχθρούς του Συλλόγου, που μας κάνουν κακό τόσα χρόνια. Οι επιλογές του Κοντονή (φυσικά εν γνώσει του πρωθυπουργού που ξέρει πολύ καλά τι γίνεται) δεν θα έχουν αποτέλεσμα και αυτό το ξέρει καλά. Πολεμήστε τη διαφθορά, στείλτε στη φυλακή όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό, και όχι μόνο το ποδόσφαιρο, και μετά βάλτε τα και μαζί μας όταν φταίμε. Έτσι γίνεται, άλλωστε, παντού. Πολεμήστε την αιτία του κακού και όλα θα αλλάξουν. Καλούμε όλον τον κόσμο μας να συμμετάσχει στις πορείες και τα συλλαλητήρια που θα διοργανώσουμε την προσεχή περίοδο. Να είστε συνεχώς σε επαγρύπνηση και να έχετε σωστή ενημέρωση. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο δεν υπάρχει μέση οδός, ούτε φυσικά περισσεύει κανείς…

Υ.Γ. Για να μην τρώτε το παραμυθάκι ορισμένοι, η απόφαση περί ”κλεισίματος” της Θύρας 13, είναι αποκλειστικά του Κοντονή. Η ΔΕΑΒ εισηγήθηκε μόνο το χρηματικό πρόστιμο του Παναθηναϊκού. Για το θέμα του ”κλεισίματος” του πετάλου υπήρξε διχογνωμία και δεν πάρθηκε καμία τέτοια απόφαση εκ μέρους της.

Σχόλια