Στο δικό μου μυαλό...το πλάνο εγκαταλείφθηκε!



Μια προκαταβολική εξήγηση στον...οργασμό ειδήσεων που διαβάζω για το ποδοσφαιρικό τμήμα στο μεταγραφικό κομμάτι και αντιμετωπίζονται από τα ΜΜΕ με θετικό τρόπο/..


Μόνο θετικά δεν βλέπω ότι η ομάδα πάει από την μια μεταγραφή Ιταλού στην άλλη. Για την ακρίβεια αυτή η μεταγραφική "σύγχηση" μου θυμίζει κακές περιόδους της ομάδας και δεν μου δημιουργούν καμία αισιοδοξία. Πρόχειρες αλλαγές και γρήγορο σουλούπωμα για να πούμε ότι κάναμε κάτι.

Δεν γίνεται η ομάδα που πέρυσι και πρόπερσι έπαιζε μπάλα, φέτος να μην μας κάνει. Ούτε οι παίκτες που αποθεώναμε, τώρα να είναι για τα μπάζα.

Ευτυχώς το καλοκαίρι του 2013 και την σεζόν εκείνη υπήρχε ένα υγιές πλάνο. Δυστυχώς πλέον αυτό δεν υπαρχει. Όταν ο κόσμος χειροκρόταγε μετά από ήττες δεν το έκανε απλά για την κουλτούρα και για να χαμε να λέμε. Κάτι έβλεπε, κάτι ένιωθε. Πλέον ούτε βλέπει , ούτε νιώθει υγεία στο τμήμα. Και αυτό είναι το χειρότερο.

Δυστυχώς η διοίκηση έκαψε το πλάνο της και δεν μπόρεσε να το προστατέψει από το παρακράτος του Ολυμπιακού. Έκανε λάθη στις επιλογές των προσώπων αλλά το βασικό ήταν ότι εν τέλει φάνηκε ανύμπορη να αντιμετωπίσει το κόκκινο τέρας και να σώσει αυτήν την ιστορική αναγέννηση της ομάδας από την εγκληματική οργάνωση.

Και τώρα μπήκε σε ένα τριπάκι που έχει μπει άλλες τόσες φορές, άλλα τόσα χρόνια...

Αλλαγή προπονητή, μεταγραφές και ύστερα φταίξιμο εντός των τειχών και εσωστρέφεια. Έργο χιλιοπαιγμένο και πλέον βαρετό...

Σχόλια