Eπιστολή διαμαρτυρίας-επίσκεψη-θυροκόλληση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ζάκυνθο



Επιστολή διαμαρτυρίας 
του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζακύνθου.

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,


με δεδομένη την συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , η οποία εορτάστηκε προσφάτως με πομπώδη και εμφατικό τρόπο από την παράταξη σας, εμείς το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζακύνθου αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε την μέγιστη απογοήτευση μας για την συνολική στάση και τους χειρισμούς της κυβέρνησης σας σε σημαντικά θέματα της κοινωνικής μας ζωής.

Και μπορεί για τα θέματα που αφορούν διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και την τρόικα ή την
θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη εν γένει εμείς πρώτοι να αναγνωρίζουμε ότι η χώρα μας εκπροσωπούμενη από την κυβέρνησή σας, εκβιάστηκε αισχρά, απειλήθηκε βάναυσα και εξακολουθεί να τρομοκρατείται από δήθεν ευρωπαίους δημοκράτες, εκπροσώπους κατ’ επίφασιν δημοκρατικών θεσμών, αδυνατούμε όμως να καταλάβουμε από πού πηγάζει η στάση σας απέναντι σε μικρότερα, αλλά εξίσου σημαντικά, θέματα της καθημερινότητας μας.

Θέματα που άπτονται θεμελιωδών αρχών και αφορούν σε αξίες ενός προοδευτικού δημοκρατικού κράτους, όπως η πάταξη της διαφθοράς, η απόδοση δικαιοσύνης, η ισονομία, η εξάλειψη της συναλλαγής και της αναξιοκρατίας.

Ειδικότερα στον τομέα του αθλητισμού, από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανώτατος άρχων σαν υφυπουργός είναι ο μοναδικός βουλευτής που εκλέγει το νησί μας και που οι περισσότεροι έχουμε κατά καιρούς τιμήσει με την ψήφο μας, όπως άλλωστε φανερώνουν τα πρωτοφανή ποσοστά του για την ιστορία της μονοεδρικής Ζακύνθου στις 3 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η εν γένει στάση του απέναντι στις παθογένειες του ελληνικού αθλητισμού, οι έωλες εξαγγελίες του για μεταρρυθμίσεις και κάρτες φιλάθλων που μετά από ένα χρόνο είναι ακόμα στα χαρτιά, οι μεγαλοστομίες του ότι δεν εκβιάζεται που τον έφεραν σε καθημερινή επαφή και έξωθεσμικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με υπόδικους παράγοντες – απολιθώματα μιας άλλης εποχής – και μέλη εγκληματικών οργανώσεων και τέλος τα πομπώδη λόγια του για ισονομία που τελικά μόνο αυτός αντιλαμβάνεται με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, σε καμιά περίπτωση δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά του ανδρός που επιλέξαμε να μας εκπροσωπεί σαν νησί στο κοινοβούλιο από το 2012 και εντεύθεν.

Υποθέτουμε δε ότι δεν ήταν αυτά τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα που οδηγούσαν την δική σας νομαρχιακή επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ζακύνθου στο να τον επιλέγει σαν μόνιμο υποψήφιο της σε όλους τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία 10 και πλέον έτη.

Εκφράζοντας σας την βαθύτατη θλίψη μας για την έκβαση των πραγμάτων, και αφού σας ζητήσουμε να μεταφέρετε την απογοήτευση μας στον εκλεγμένο εκπρόσωπο του νησιού μας στο κοινοβούλιο (αν ακόμα έχετε επαφή μαζί του), ανυπόμονα αναμένουμε μια ειλικρινή τοποθέτηση σας ως προς τα αναφερθέντα στην επιστολή μας.

Σε περίπτωση αδυναμίας τοποθέτησης, σεβόμενοι την δύσκολη θέση στην οποία τυχόν ευρίσκεσθε σαν νομαρχιακή επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ζακύνθου, θα θέλαμε κατ’ ελάχιστον να μας ενημερώσετε αν ισχύει η πληροφόρηση που έχουμε ότι ο βουλευτής «μας» απαντά πλέον αποκλειστικά και μόνο στην προσφώνηση «κ. Υπουργέ».

Με Τιμή
Το Δ.Σ. Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζακύνθου

Υ.Γ. Επειδή τα γεγονότα μας προλαβαίνουν, θα περιμέναμε από εσάς να καταδικάσετε την απαράδεκτη και φασιστική συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων που τις τελευταίες μέρες προσάγουν αδιακρίτως ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες καθώς και τους αλληλέγγυους σε αυτούς επειδή είναι Παναθηναϊκοί . Επι των ημερών σας όποιος θέλει μπαίνει στην Βουλή για διαμαρτυρία και δεν ανοίγει μύτη, ο κόσμος του Παναθηναϊκού όμως είναι κοινωνικό πρόβλημα και απειλή.
Ελεύθεροι Πολίτες; Όχι … Οπαδοί!

Υ.Γ.1 Σε περίπτωση που ο διαχειριστής της σελίδας :
https://syrizazante.wordpress.com/
και του προφίλ στο Facebook με όνομα:
ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ζακύνθου
δεν είναι συγγενής του βουλευτή με 1ο βαθμό συγγένειας , αλλά ένας από εσάς της νομαρχιακής … τότε μάλλον μάταια θα περιμένουμε απάντηση σας.
Στο μυαλό σας η συγκυρία απαιτεί προπαγάνδα επιπέδου Γκέμπελς, αλλά η συνεχής διαγραφή σχολίων και οι 5 φωτογραφίες του Χαράλαμπου – Σταύρου στην αρχική σελίδα κουράζουν και τους απονήρευτους.
Βγείτε από την γυάλα, νιώστε τον συμπολίτη σας!

Σχόλια