Έπαιξε, άρεσε αλλά δεν κέρδισε

TO ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΟ Ή ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996.

ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε επιθετικά, πίεσε, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να πάρει την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στην Λεωφόρο αλλά κόλλησε στον μεγάλο τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Σωκράτη Διούδη, και έμεινε στο 0-0.

Αυτή η γκέλα έριξε την ομάδα στην τέταρτη θέση και είναι πλέον ισόβαθμη με τον Πάοκ και στο -4 από την δεύτερη Άεκ. Παρά το ατυχές αποτέλεσμα, το ματς θεωρώ πως έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία που θα μπορεί να φανούν αποδοτικά στα επόμενα ματς. Η ομάδα άρεσε και δεν ήταν άνιωθη και άγευστη όπως σε προηγούμενους αγώνες.

Η σημερινή απώλεια βαθμών αποτελεί παράλληλα τροφή για σκέψη για το πόσο δίκαιο είναι το πρωτάθλημα που παίζουμε. Κατά πάσα πιθανότητα, αν ο Ολυμπιακός έπεφτε στον εκπληκτικό τερματοφύλακα του Πανιωνίου δεν θα χρειαζόταν να ολοκληρώσει το ματς με 17 τελικές γιατί πολύ απλά κάπου στις μισές θα είχε κερδίσει ένα πέναλτι/μια αποβολή/τρία-τέσσερα συνεχόμενα φάουλ έξω από την περιοχή και θα είχε ανοίξει το σκορ. Όταν ο ένας απαγορεύεται να χάσει βαθμούς και ο άλλος επιβάλλεται, τότε καταλαβαίνει ο καθένας πως κάτι δεν πάει καλά.

Σχόλια