Θέλει Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο πίσω ο Αλαφούζος



Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News ο Γ.Αλαφούζος επιθυμεί την ενεργή ενασχόληση του Γ.Καραγκούνη και του Ζιλμπέρο Σίλβα με την ομάδα, μέσα από συγκεκριμέμες αρμοδιότητες και πόστα που θα τους δοθούν στην ΠΑΕ.

Ο Βραζιλιάνος θα
μετακομίσει στο Λονδίνο και στόχος του προέδρου της ΠΑΕ είναι να παίξει τον ρόλο του "πρεσβευτή", να "φτιάξει" το όνομα του Συλλόγου και να διευκολύνει σε διάφορες υποθέσεις μεταγραφών παικτών. Όσο για τον Καραγκούνη ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί για που προορίζεται.

Σχόλιο: 

Καλή σκέψη και κίνηση αν πραγματοποιηθεί εν τέλει, αλλά συνήθως τέτοιες περιπτώσεις είτε μένουν στην θεωρία και βγαίνουν στην επιφάνεια για να γλυκάνουν τον κόσμο, είτε δεν γίνονται ποτέ πράξη.

Αυτό που ελπίζω μόνο είναι να μην θυμίσει ο Αλαφούζος τον Αλαφούζο της πρώτης χρονιά που απλά πειραματιζόταν και την πλήρωνε η ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμιά και ένα ξεκάθαρο πλάνο. Και όλοι ξέρουμε ότι αυτό θα συμβεί με πιο ομαλό και άμεσο τρόπο, αν το μέλλον φαντάζει πιο ευοίωνο. Και αυτό θα συμβεί μόνο αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και νιώσουν παίκτες, διοίκηση και κόσμος πως ο τροχός ήρθε η ώρα να γυρίσει και ο Σύλλογος να μπορέσει να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν.

Ξαναλέω, πολύ ωραίο το "Ζιλμπέρτο και Κάρα ξανά στην ομάδα" αλλά υπάρχουν...τεχνικές δυσκολίες και μπορεί να προκύψουν περισσότερες με σύγχηση ρόλων και ανούσιες εξωτερικές συνεργασίες με σύντομη ημερομηνία λήξης.

Σχόλια