O Σαραβάκος υποψήφιος στις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Άλλη αδιάφορη πληροφορία;


Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Συλλόγου, ο Δημήτρης Σαραβάκος, θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Ο άνθρωπος που μεγάλωσε και
δημιούργησε γενιές Παναθηναϊκών -και ήταν έτοιμος να τις πουλήσει για τα λεφτά- εν έτει 2015 αποφασίζει να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Και όπως είναι αναμενόμενο αυτή η είδηση αντιμετωπίζεται με τον πλέον θετικό τρόπο από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Μόνο που μαζί με τους παίκτες-οπαδούς-δεν πάω ποτέ εκεί, έχει πέσει και ο μύθος πως όλοι κάνουν για όλα τα πόστα. Στο ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να μπει, πρόεδρος της να βγει, ακόμη και χρέη προέδρου της ΠΑΕ να αναλάβει η ουσία είναι πως δεν υπάρχει ουσία.

Μια συμβολική κίνηση που δεν θα βοηθήσει τον Σύλλογο να προχωρήσει. Και αυτήν την στιγμή, ο Σύλλογος μόνο συμβολικές κινήσεις δεν έχει ανάγκη. Επικεντρωθείτε στην ουσία να δούμε πως θα σταματήσει να πέφτει "θύμα βιασμού" ο Παναθηναϊκός από το σύστημα και μετά μπορούμε να ξεχάσουμε παλιές ιστορίες με την ησυχία μας...

Σχόλια