H "επανάσταση" ...δεν συνέφερε οικονομικά



Παρά τις περυσινές επιθετικές στάσεις μέσω κύκλων και τετραγώνων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι Novasports για τις σεζόν 2017/18 και 2018/19 ακολουθώντας την γραμμή των υπόλοιπων ομάδων της Super League.

Μάλιστα ο
διευθυντής επικοινωνίας Σ.Γαρρής...έκανε παρατηρήσεις σε όσους κριτικάρουν αυτήν την συμφωνία, αφού την χαρακτήρισε ως την πλέον συμφέρουσα για τον Σύλλογο.


Σχόλιο:

Όταν θες να κάνεις την επανάσταση σου, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος τα λόγια σου να τα κάνεις και πράξη. Όταν την Κυριακή βγάζεις ανακοινώσεις κατά της Nova και την Δευτέρα συνεχίζεις την συνεργασία σου μαζί της, τότε μην περιμένεις να έχεις απαξιωτική στάση από τον ίδιο σου τον κόσμο.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε η υπάρχουσα διοίκηση να σχολιάσει τις γελοίες μεταδόσεις του συνδρομητικού καναλιού και την σιωπή της στα εγκλήματα του Ολυμπιακού να σκεφτείτε πως είστε συννένοχοι σε αυτό το "έγκλημα".

Συννένοχοι για κάποια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Τόσο αποτιμάται η αξιοπρέπεια του Συλλόγου.

Και πριν προλάβετε να κλαφτείτε για τις οικονομικές ανάγκες της ΠΑΕ...καμία ομάδα δεν διαλύθηκε επειδή δεν είχε το μεγαλύτερο δυνατό τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αντιθέτως πολλές απαξιώθηκαν επειδή δεν σεβόντουσαν την ίδια τους την ιστορία.

Σχόλια