Μποροβήλος: «Δεν μου έδωσε το δικαίωμα η ατμόσφαιρα της Ριζούπολης να μην κάνω το ματς!»

«Μπήκα στα αποδυτήρια μου, δυόμιση ώρες πριν την έναρξη. Άκουσα ότι και στο σταθμό του τρένου και έξω από τα αποδυτήρια, όταν αφίχθη η αποστολή του Παναθηναϊκού και στα αποδυτήρια ότι έγιναν κάποια πράγματα. Σας ρωτώ ειλικρινά και απαντήστε μου: εγώ μπορούσα να λειτουργήσω με το "άκουσα"; Μπορούσα να πάρω αποφάσεις με το "άκουσα"; Δεν μπορούσα να ξέρω τι ακριβώς είχε γίνει. Όταν βγήκα στον αγωνιστικό χώρο, 45' πριν την έναρξη για την προθέρμανση, πράγματι υπήρχε ένταση. Καθ' οδόν όντως υπήρχε στη φυσούνα κόσμος, ο οποίος δημιουργούσε ατμόσφαιρα, αλλά δεν μου έδινε το δικαίωμα ως διαιτητή να πω ότι "δεν κάνω το ματς γιατί υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, εδώ.»


Πολλοί έμειναν μαλάκες μετά τα όσα δήλωσε ο Γ.Μποροβήλος σε συνέντευξη του στο sport24 σχετικά με τις αποφάσεις που -δεν- πήρε στο ματς της Ριζούπολης το 2003. Δεν πίστευαν σε αυτά που διάβαζαν και στα λόγια του πρώην διαιτητή και νυν κατηγορουμένου προέδρου της Super League που υπεραμυνόταν για την στάση που κράτησε στο εν λόγω ματς.

Όχι μόνο δεν
μετάνιωσε, αλλά προκαλεί και κάποιος να του πει τι μπορούσε να κάνει όταν δεν είχε δει κάποιο από τα επεισόδια σε σταθμό, είσοδο γηπέδου και αποδυτήρια...

Κατάλαβες Παναθηναϊκέ; Σε δουλεύουν μέσα στην μάπα. Ο Μποροβήλος που βγαίνει κι από πάνω, το Sport24 που προτίμησε να βάλει την συνέντευξη μια μέρα μετά από την απόφαση που "τελείωσε" τον Παναθηναϊκό για 3 φωτοβολίδες και όχι 100 όπως στην Ριζούπολη.

Βέβαια εδώ που τα λέμε γιατί να μετανιώσει ο Μποροβήλος; Καριέρα έχτισε μετά από αυτό το απόγευμα και δεν τον ακουμπάει κανείς...

Σχόλια