Στο ίδιο έργο θεατές...μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Σου αρέσει;


Ο Παναθηναϊκός σήμερα εξασφάλισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας στην Πάτρα με 1-2 επί της Παναχαϊκής. Σήμερα απλά έτυχε να κερδίσουμε γιατί η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στα δύο ρόστερ ήταν εμφανέστατη και επειδή η σημασία του αγώνα δεν ήταν τόσο σημαντική.

Όμως και σήμερα είδαμε το
σύστημα να ντύνεται στα χρώματα της Παναχαϊκής, τα ανθρώπινα λάθη να έχουν νέο πνευματικό πατέρα (Σελίμος ή Σέλιμος..) και ο Παναθηναϊκός να παίρνει τον ρόλο του κομπάρσου και του αδύναμου που δεν ξέρει πως να αποφύγει το στήσιμο.

Και μαντέψτε...το τελευταίο είναι το χειρότερο.

Στην Ελλάδα επικρατεί ο πιο μαφιόζος, ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει έναν άλλο δρόμο και τόσα χρόνια βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Ανακοινώσεις της ΠΑΕ να μην πάνε Παναθηναϊκοί να παρακολουθήσουν την ομάδα τους λόγω προβοκάτσιας, "ανθρώπινα λάθη" διαιτητών στην διάρκεια του ματς και μετά ανακοινώσεις για "καμία ανοχή σε τέτοιες διαιτησίες".

Πείτε μου τι έχει αλλάξει τόσα χρόνια, πως πιστεύετε ότι θα αλλάξει όταν τα πάντα γύρω αλλάζουν και τα πάντα εδώ ίδια μένουν και αν στην τελική σας αρέσει αυτό που γίνεται.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα κέρδισε, ο Παναθηναϊκός αύριο θα χάσει και το σύστημα θα τρίβει τα χέρια του που ο Σύλλογος θα έχει ποτιστεί ξανά μέσα στην μιζέρια.

Αν αυτό δεν σου αρέσει τότε ο δρόμος και οι συμβολικές ειρηνικές κινήσεις είναι η μόνη πλέον λύση. Δεν μπορείς να αυτοαποκλειστείς από τις διοργανώσεις; Αυτοαποκλείσου από τα ματς με την ομάδα του συστήματος. Κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Δεν θες να σε κλέβουν, δεν παίζεις με τους κλέφτες. Θες να σε κλέβουν, παίζεις μαζί τους.

Σχόλια