Ο "νόμος" της αλλαγής προπονητών επιβεβαιώθηκε στο κάζο της Κομοτηνής

TO ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΟ Ή ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996.

ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ.


Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει ούτε με πόντο απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος και έχασε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 1-0. Η ομάδα του Α.Στραματσόνι δεν είχε την πολυτέλεια του Ολυμπιακού να κερδίσει κάποιο ανύπαρκτο πέναλτι ώστε να αποκτήσει προβάδισμα ή να ισοφαρίσει και να αλλάξει άρδην η ψυχολογία της ομάδας.


Έτσι επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως την φετινή σεζόν εκτός από την εγκληματική οργάνωση του Πειραιά και την ανοχή του κράτους έχει να αντιμετωπίσει και τον λάθος δρόμο που έχει πάρει η ομάδα από τις αρχές τις σεζόν.

Επίσης αυτή η ήττα είναι και ο...κανόνας που λεει πως οι αλλαγές προπονητών στα μέσα της σεζόν κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν αλλάζουν μακροπρόθεσμα την εικόνα της ομάδας, παρά μόνο βοηθούν σε σκόρπιες απρόσμενες θετικές εμφανίσεις. Αν αυτή η ήττα γινόταν με τον Αναστασίου στον πάγκο θα έγραφαν όλοι οι φωστήρες πως φταίει ο προπονητής. Τώρα που άλλαξε ο προπονητής, πιθανότατα να φταίνε οι παίκτες. Αυτοί που δεν φταίγανε όταν ήταν ο προηγούμενος προπονητής. Λογική καμία αλλά η σημερινή γκέλα ήταν απολύτως λογική. Όσο κι αν δεν μας αρέσει.

Όσοι μπορούν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα στον αγώνα διεκδίκησης της δεύτερης θέσης μπας και βγει αληθινός ο Αλαφούζος, τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και η δεύτερη θέση οδηγεί στο Champions League. Εγώ δεν μπορώ άλλο. Η θέση μου είναι πλέον στην αναμονή για να βγω στον δρόμο και όχι τόσο στο γήπεδο.

Σχόλια