Αδίστακτοι κλέφτες



O Oλυμπιακός έπαιζε σήμερα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης και χρειάζοταν τουλάχιστον 1 πόντο για περάσει στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του
Β.Μαρινάκη μπορεί να μην...τράβαγε αλλά εκεί ήταν ο διαιτητής Παππάς. Μετά το κερδισμένο ντέρμπι στα χαρτιά, του χάρισε και μια πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βοηθώντας τον να περάσει ομάδες Β Εθνικής. Ανύπαρκτα οφσάιντ στον Απόλλων στο 0-0, μη καταλογισμό προφανέστατων πέναλτι και γκολ καραμπινάτα οφσάιντ συνέθεσαν το σημερινό σκηνικό στην Ριζούπολη.

Όταν όλη η Ελλάδα ξέρει πως ο Ολυμπιακός ευνοείται με σκανδαλώδη τρόπο από την διαιτησία εδώ και 2 δεκαετίες, ο πρόεδρος του κατηγορείται για στημένα παιχνίδια και εμπρησμούς σε διαιτητές, την ίδια στιγμή κανενός το αυτί δεν ιδρώνει και συνεχίζουν με όλο και πιο προκλητικούς τρόπους να επιβεβαιώνουν πως είναι ο Σύλλογος της κλεψιάς και της βρωμιάς.


ΥΓ: Όσο για τους Ολυμπιακούς που πανηγυρίζουν τέτοιες νίκες και ακόμη προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, πραγματικά κρίμα τους...

Σχόλια