Την δυναστεία έγραψε, τα κακουργήματα ξέχασε



Η εφημερίδα Goal News φρόντισε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο να μας αποδείξει πόσο αντικειμενική και αδέκαστη είναι στην παρουσίαση των γεγονότων. Χώρεσε στην ίδια φωτογραφία τους Σ.Κόκκαλη και Β.Μαρινάκη και έγραψε για...δυναστεία.

Φαντάζομαι στο
αυριανό πρωτοσέλιδο θα χωρέσει τους Θωμά και Βίκτωρα Μητρόπουλο, Θανάση Κανελλόπουλο, Γκαγκάτση, Τσιρώνη, Παπουτσέλη, Παπαδάκο, Δούρο, Νίκου, Τσαγκαράκη, Μπροβήλο, Ευθυμιάδη, Πάγκαλο, Βενιζέλο, Καλόπουλο, Δαλούκα, Μπέο, Σαρρή, Γκιρτζίκη, Αρετόπουλο, μπαμπά και υιό Σπάθα κτλ κτλ..

Μαζί με αυτά τα ονόματα θα θυμίσει και τις κασέτες από την πρώτη παράγκα, τις κασέτες από την δεύτερη, την δικαστική υπόθεση με τα στημένα του 2011, την δικαστική υπόθεση με την εγκληματική οργάνωση, τον Νίκου που έδωσε το πρωτάθλημα του 2000, τον Ευθυμιάδη που έδωσε το πρωτάθλημα του 2002, την Ριζούπολη που έδωσε το πρωτάθλημα του 2003, τα επεισόδια της Ν.Σμύρνης που έδωσαν το πρωτάθλημα του 2005, τον Βάλνερ που έδωσε το πρωτάθλημα του 2008, το οφσάιντ του Κατσουράνη που έδωσε το πρωτάθλημα του 2011, τον καμένο φούρνο του Κωνσταντινέα που έδωσε το πρωτάθλημα του 2012, την αφαίρεση βαθμών που έδωσαν το πρωτάθλημα του 2015..


Έτσι χτίζονται οι δυναστείες φίλοι μου. Με παράγκες, ξέπλυμα, ζούγκλες, βόμβες, μαφιόζους, χοχοχο και μμμ...

Σχόλια