Πάρε αποφάσεις. Κι αν δεν μπορείς φύγε! Ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει και μετά από σένα


Δεν θα κρίνω αν οι αποδοκιμασίες του κόσμου κατά του Γ.Αναστασίου και του Γ.Αλαφούζου ήταν δίκαιες ή όχιες, ούτε θα βγάλω μέτρα για να δω πόσο γιούχα έπρεπε να ακούσει ο καθένας τους. Και δεν πρέπει κανένας να το κάνει γιατί μιλάμε για έναν κόσμο που τα τελευταία 20 χρόνια έχει μάθει (!!) να βλέπει να του ξεφτιλίζουν την ομάδα που αγαπάει. 10 πίκρες και 1 χαρά κάθε χρονιά. Απροστάτευτος ο Σύλλογος απέναντι στο Ολυμπιακό παρακράτος που κάνει ό,τι θέλει.

Ο Αλαφούζος έχει
κάνει πολλά στο θέμα του παρασκηνίου, αλλά αυτός είναι στο τιμόνι της ΠΑΕ και αυτός επιχείρησε να βρεθεί εκεί. Και καλό είναι μετά από 3,5 χρόνια να δούμε τα αποτελέσματα και την ουσία. Και αυτή είναι ότι ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν έχει το 50-50 και ό,τι ώρα θέλουν τον στήνουν στον τοίχο. Τα βγάζει όλα στην φόρα, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι.

Το τριετές του πλάνο, πήγε περίπατο αφού από την κατάκτηση του Κυπέλλου και μετά, η ομάδα κάνει πίσω βήματα. Και δεν είμαστε Πανιώνιος για να πανηγυρίζουμε 3 χρόνια μετά ένα Κύπελλο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις. Που ματώνουν και πονάνε. Το πρωτάθλημα χάθηκε, τέλος. Δεν θα το παίρναμε και από πάνω να ήμασταν. Δεν εθελοτυφλούμε πλέον. Έχει ευθύνη που και φέτος κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα και ξέραμ εξαρχής ότι θα μας σφάξουν όποτε θέλουν. Όπως έχει ευθύνη ότι η ομάδα δεν βλέπεται.

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει. Σίγουρα πάντως δεν πρέπει να παίξει η ομάδα με αυτόν που κλέβει τόσα χρόνια τα πρωταθλήματα. 3 βαθμούς θα χάσει. Δεν έγινε και κάτι.

Ο κόσμος βράζει και αυτό το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε. 20 χρόνια φτάσαμε. Δεν πάει άλλο.


ΥΓ: Και επειδή τα γαμημένα διλήμματα ενοχλούν την Παναθηναϊκή μας νοημοσύνη, ο Παναθηναϊκός υπήρχε πριν τον Αλαφούζο, θα υπάρχει και μετά. Βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη φάση, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δεν είμαστε Πανιώνιος και Λάρισα. Αν κι αυτού το ταβάνι είναι αυτό, τότ στο καλό κι ας περάσουμε στον επόμενο.

Σχόλια