Sex και βία μέσα στο Σεφ (pics+vids)



Σαν σήμερα το 2005, ο Παναθηναϊκός κληρώνεται για δεύτερη σερί σεζόν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και με μια εκκωφαντική εμφάνιση συντρίβει την ομάδα του Γ.Καζλάουσκας με 51-81!

Αν και η δεύτερη ομάδα του Πειραιά ξεκινούσε την σεζόν με πολλά όνειρα, οι παίκτες του Ζ.Ομπράντοβιτς με κορυφαίο τον
Μ.Μπατίστ δεν άφησαν στιγμή τους αντιπάλους τους να περιμένουν κάτι περισσότερο από μια ήττα. Μόνο που αυτή η ομάδα -που στην συνέχεια έγινε κυρίαρχος και στην Ευρώπη- δεν έμεινε εκεί και σταμάτησε μόνο όταν η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 30 πόντους.

Στο πλάι τους είχαν και 4.000 Παναθηναϊκούς που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και κάνανε το Σεφ, Λεωφόρο για 4 ώρες. Χαρακτηριστικό εκείνου του αγώνα ήταν τα επεισόδια που ξέσπασαν στις κερκίδες και τα ειρωνικά συνθήματα για την γρίπη των πουλερικών που τότε ήταν στην επικαιρότητα.

Αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη μέχρι και σήμερα σε διαφορά πόντων στην έδρα του Ολυμπιακού και ήταν η απαρχή για μια επιτυχημένη σεζόν που έκλεισε με το νταμπλ στην Ελλάδα.

Δυστυχώς εκείνη η κάθοδος στον Πειραιά ήταν και η τελευταία, αφού ποτέ ξανά δεν δόθηκαν εισιτήρια στον κόσμο μας για να πάει σε έδρα του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα.


Τα δεκάλεπτα: 16-25, 31-42, 41-63, 51-81

Ολυμπιακός (Καζλάουσκας): Χατζής 6 (2), Ζουκάουσκας 4, Εντνι 7 (1), Ράντσικ, Ζίζιτς 7, Βασιλόπουλος 6 (1), Σχορτσιανίτης 12, Σεϊμπούτις 4, Αργυρόπουλος, Μπάρλος, Καλαϊτζίδης, Πρίντεζης, Αγαδάκος, Λιούις 5.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 11 (2), Τομάσεβιτς 3, Λάκοβιτς 10 (2), Διαμαντίδης 8, Στσεπάνοβιτς, Μπατίστ 14, Σπανούλης 10 (1), Φέμερλινγκ 2, Χατζηβρέττας 10 (2), Τσαρτσαρής 6, Παπανικολάου 3, Καλαϊτζής, Σάκοτα 4


Τα πρωτοσέλιδα την επομένη του αγώνα:



























O αγώνας:




Τα highlights:




H κερκίδα:






Τα επεισόδια:

Σχόλια