Mε το αριστερό στο πρωτάθλημα (pics)



Mε το αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του η ομάδα του Τ.Λοράντου στο πρωτάθλημα αφού ήρθε ισόπαλη με τον Υδραϊκό 7-7 στα Ιλίσια.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 1-2, 3-2

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Βιτέλας 1, Καρούντζος 3, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Γαβαλάς 1.

Υδραϊκός (Μαυρωτάς): Μπλάνης 4, Φώσκολος 1, Δανουρδής 1, Στελλάτος 1.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα από το panathinaikos24:


Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, οι «πράσινοι» του Τέο Λοράντου δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη, με το γκολ του Φώσκολου στο τέλος του αγώνα, να στερεί τη νίκη από το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε στην αρχή το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε με 3-2 υπέρ του. Ωστόσο ο Υδραϊκός αντέδρασε και με ένα γκολ στη δεύτερη περίοδο, διαμόρφωσε το 3-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Οι «πράσινοι» είχαν χάσει το μυαλό τους και το «πλήρωσαν» στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν είδαν τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τρία γκολ και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 6-4.

Οι παίκτες του Τέο Λοράντος ξύπνησαν στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, η οποίο τελικά δεν έφτασε για τη νίκη. Τρία γκολ πέτυχε το «τριφύλλι» στην 4η περίοδο και μάλιστα λίγο πριν τη λήξη είχε το προβάδισμα με 7-6.

Ένα γκολ όμως του Φώσκολου στο φινάλε του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 7-7 και έτσι η νέα σεζόν ξεκίνησε με εντός έδρας γκέλα για τον Παναθηναϊκό.





Σχόλια