Κόλαση στο κλουβί και μετά Ιλίσια


Η μεγάλη μέρα έφτασε! Τα κορίτσια στο μπάσκετ αντιμετωπίζουν τα Σουρμε...λληνικ...λυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο κατάμεστος Τάφος του Ινδού αναμένεται για 2 ώρες να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:00 και όσοι δεν θα έχουν την τύχη να το δουν live, θα το δείξει τηλεοπτικά το novasports3.

Μετά τον Τάφο, έχει Ιλίσια (19:00)αφού η ομάδα πόλο ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει τον Υδραϊκό. Όσοι πάνε Τάφο, δεν έχουν δικαιολογία να μην πάνε δίπλα στο πόλο μετά. Παναθηναϊκοί δεν είμαστε μόνο όταν αντιμετωπίζουμε κόκκινες φανέλες.


ΥΓ: Επειδή στον Τάφο θα αντιμετωπίσουμε ένα σωματείο, το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο του στόχο και να μας διώξει από το «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τους αγώνες του βόλεϊ γυναικών, καλό θα είναι να μην τους δώσουμε αφορμές και για το γυναικείο μπάσκετ. Για την ακρίβεια την παραμικρή αφορμή. Τις κούπες τις παίρνουν όπως τις παίρνουν, τα ομαδικά ερασιτεχνικά τους τμήματα τα φτιάχνουν όπως τα φτιάχνουν, τους οπαδούς δεν μπορούν ούτε να τους κλέψουν, ούτε να τους αντιγράψουν. Μην μας στερήσουν την κοιτίδα της Παναθηναϊκής οπαδικής κουλτούρας.

Σχόλια