Ψήφο εμπιστοσύνης Αλαφούζου σε Εσιέν


Θέση μέσω twitter πήρε ο Γ.Αλαφούζος σχετικά με την υπόθεση του Εσιέν ξεκαθαρίζοντας την στήριξη προς το πρόσωπο του και δηλώνοντας αισιόδοξος πως ο Γκανέζος τελικά θα δικαιώσει τον λόγο που τον πήραμε.

Μόνο που τον περιμένουμε εδώ και κάνα τρίμηνο και ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα μπει στο γήπεδο, αφού καλά-καλά δεν
έχει μπει στις προπονήσεις. Και μπορεί να δήλωσε πως ομόφωνα έκλεισε ο παίκτης στην ομάδα (απαντώντας ουσιαστικά σε όσα λέγονται πως ήταν μονόπλευρη απόφαση των Φύσσα-Βόκολου) ώστε να ενισχύσει το αίσθημα που -πρέπει να-υπάρχει στην ομάδα, αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε με βάση τα τωρινά δεδομένα, η μεταγραφή του δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη.

Κι αυτό γιατί τον πήραμε για την υπέρβαση. Και δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη, όπου και αποκλειστήκαμε και πιθανότατα στα ντέρμπι που έρχονται μέχρι και τον Ολυμπιακό δεν θα βοηθήσει την ομάδα. Άρα στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε -και ρεαλιστικά δεν έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν- είναι ο Γκανέζος να κάνει ένα super δεύτερο γύρο στέλνοντας στην ομάδα το πρωτάθλημα.

Επιτρέψτε μου όμως να διατηρώ τις αμφιβολίες μου και να θεωρώ πιο πιθανό να σχολάσει νωρίς ο γάμος, παρά το παραπάνω σενάριο.

Σχόλια