Toν στηρίζει μέχρι να τον διώξει...


Ο Γ.Αλαφούζος στηρίζει τον Γ.Αναστασίου και έτσι η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή, σίγουρα μέχρι και την άλλη Τετάρτη (με Λεβαδειακό στις 16:00 στην Λεωφόρο).

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν
γίνεται στην διοίκηση ήδη να μην έχουν κάνει επαφές με πιθανούς αντικαταστάτες του «Ολλανδού» και απλά δίνουν μια τελευταία ευκαιρία σε μια κατάσταση που μοιάζει αναπόφευκτη και ιστορικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει ανατραπεί από κάποιον προπονητή. Τα αποδυτήρια της ομάδας δεν πρέπει να περνάνε τις καλύτερες ημέρες τους και με βάση αυτά που μπορώ να αντιληφθώ οι παίκτες για τον Χ ή Ψ λόγο έχουν μπει στην διαδικασία καψίματος του, με την αδιαφορία τους να προκαλεί.

Με άλλα λόγια ο Αναστασίου βρίσκεται μπροστά στο τελευταίο του στοίχημα στην ομάδα. Δεν το θεωρώ ανέφικτο να γυρίσει το κλίμα και όλοι τους στην ομάδα να αντιληφθούν που παίζουν, αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολο πλέον.

Ο χρόνος θα δείξει. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να μην την πληρώσει πάλι...


ΥΓ: Σε λίγες αγωνιστικές έρχονται τα κολλητά ντέρμπι. Καλό είναι εκεί να μην πάμε με άλλες απώλειες και να παίξουμε σε αυτά την γερή ζαριά που θα κρίνει και όλη την συνέχεια της σεζόν.

ΥΓ2: Αν ήμουν Αλαφούζος; Δεν ξέρω τι θα έκανα τώρα, αλλά σίγουρα θα είχα απορίες για το τι στο καλό έγινε πάλι το φετινό καλοκαίρι...

Σχόλια