Kατσουράνης: «Έκανα τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»


Ο Κώστας Κατσουράνης φόρεσε την πράσινη φανέλα για 3 και κάτι χρόνια. Ένας από τους πληρέστερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που όμως δεν είχε το τέλος που του άξιζε από την ομάδα και μίλησε για αυτό σε συνέντευξη του στο contra.gr...

Aπό τον Παναθηναϊκό θα ήθελες να φύγεις υπό πιο νορμάλ συνθήκες...

Δεν ήταν δικό μου το
πρόβλημα. Ήταν δικό τους. Έφυγα χωρίς να τσακωθούμε, έκανα τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Δέχθηκα στη συνέχεια όλους τους διακανονισμούς που μου πρότειναν, αν και τα χρήματα ήταν πολλά. Ακόμα και σήμερα πληρώνομαι από τον Παναθηναϊκό.

Αντιλήφθηκες γιατί έφυγες από τον Παναθηναϊκό, Οκτώβριο μήνα μάλιστα;

Θεωρώ ότι οι λόγοι ήταν οικονομικοί.

Γιατί δεν σου το είπαν από το καλοκαίρι;

Μπορεί να θεωρούσαν ότι ήταν μεγάλο το συμβόλαιο γι' αυτά που πρόσφερα και ίσως ήθελαν να το ξεφορτωθούν. Δεν ξέρω αν έπαιξαν ρόλο οι 6 αγωνιστικές της τιμωρίας μου τότε. Ήταν περίεργα τα πράγματα στον Παναθηναϊκό και φάνηκε και στα μετέπειτα αποτελέσματα εκείνη τη σεζόν, με την έλευση Φάμπρι κτλ. Ήταν δύσκολη εποχή για την ομάδα, δεν πήγαινε και καλά αγωνιστικά. Επίσης μπορεί να διαπίστωσαν στην πορεία ότι δεν έβγαιναν οικονομικά.

Σε έθιξε ο τρόπος που αποχώρησες τότε;

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, στην Ελλάδα ο καθένας έχει μία άποψη. Υπάρχουν ακόμα και τώρα άνθρωποι, πάντως, που με βλέπουν στο δρόμο και με προσεγγίζουν με σεβασμό. Δόξα τω Θεώ, κανείς δεν μου έχει μιλήσει άσχημα στο δρόμο.

Σχόλια