Ψηφοφορία: Τι φταίει για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού;


Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές των τελευταίων ετών. Οι γρήγορες μεταγραφικές κινήσεις και η μεγάλη κίνηση με τον ερχομό του Εσιέν προκάλεσαν στον κόσμο μια υπέρμετρη αισιοδοξία και όλοι ανέμεναν μια καλή πορεία στην Ευρώπη και διεκδίκηση του πρωταθλήματος στα ίσια (μέσα στο γήπεδο τουλάχιστον). Το 2-1 επί της Μπριζ στην Λεωφόρο, στην πρεμιέρα των επίσημων αγώνων της ομάδας μεταφράστηκε σε "μαχητική ψυχή" και όλοι ένιωθαν πως θα δουν τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών.

Αυτά μέχρι το
πρώτο γκολ που δεχθήκαμε στον επαναληπτικό με την Μπριζ. Από κει και έπειτα η ομάδα δεν βγάζει φρεσκάδα, δεν έχει όρεξη και δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Η Ευρώπη τελείωσε ενώ στο πρωτάθλημα μετράμε -3 βαθμούς από την 3η μόλις αγωνιστική.

Προφανώς για αυτήν την εικόνα κάτι φταίει και υπάρχουν υπεύθυνοι. Στην διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες. Όλοι έχουν το μερίδιο τους η αποκαρδιωτική παρουσία της ομάδας στα γήπεδα όπου αγωνίζεται είναι συνδυασμός των παρακάτω απαντήσεων. Όμως κάποια είναι η νο1 αιτία...


Σχόλια