Ξέρεις που παίζεις;


Υπομονή ζήτησε ο Ατζαγκούν από τον κόσμο λέγοντας πως μπορεί να έχουν την άποψη τους για το θέαμα που βλέπουν αλλά πρέπει να περιμένουν την ομάδα να βελτιωθεί.

Προφανώς δεν έχει καταλάβει πως ο
Παναθηναϊκός είναι το highlight της καριέρας του και αυτός είναι πολύ μικρός για να δίνει οδηγίες στον κόσμο του Συλλόγου. Ότι έβαλε ένα γκολ και πήρε το ματς δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να ζητάει κι άλλη υπομονή για το φθηνό θέαμα που παρουσιάζει αυτός και οι συμπαίκτες του, από τον κόσμο.

ΥΓ: Τα προηγούμενα 2 χρόνια που ήταν το παλικάρι; Σε άλλη ομάδα;


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την απόδοση του: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς., αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύω πως θα πηγαίνουμε καλύτερα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως δεν πιέσαμε τόσο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πάλι αξίζει να σταθούμε στους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια: «Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι καλό στην Ξάνθη. Και όπως και πριν, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά, κάποιες άσχημα, αλλά αυτό που θα έλεγα για ακόμα μία φορά σήμερα, είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών με αποδέκτη τον Αναστασίου: «Είναι φυσιολογικό αυτό. Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να έχουν την δική τους άποψη, αλλά θα πρέπει να δείχνουν και υπομονή».

Σχόλια